Webpanel.sk je už dostupný aj ako mobilná aplikácia

Tlačový servis  /  28. 06. 2012, 00:00

Už niekoľko týždňov si môžu klienti internetovej spoločnosti Inet.sk, s. r. o. stiahnuť do svojich mobilných zariadení s operačným systémom Android aplikáciu Webpanel. Tá dokáže takmer úplne nahradiť pôvodné webové rozhranie služby Webpanel.sk.

Aplikáciu Webpanel vytvorila spoločnosť Yegon, s. r. o, ktorá je aj autorom Webpanel.sk. Toto rozhranie slúži na administráciu predplateného priestoru, domény, ale aj ako rozcestník k ďalším dôležitým službám. Spoločnosť Inet.sk, s. r. o. je dlhoročným partnerom firmy Yegon, s. r. o. a to vo viacerých smeroch. Z tejto spolupráce vzniklo aj niekoľko zaujímavých funkcií aj napr. vo Webpaneli ako aj v iných službách, ktoré firma Yegon, s. r. o. vytvára.

Aplikáciu Webpanel si môžu zákazníci Webhosting Inet.sk a Mikrohosting.sk stiahnuť v oficiálnom obchode Google Play. Aplikácia je dostupná zdarma pre všetkých, pričom ju už stiahlo niekoľko desiatok klientov. Spoločnosť Yegon, s. r. o. zatiaľ nekonkretizovala či túto aplikáciu vytvorí aj pre iné platformy.

Spoločnosť Inet.sk, s. r. o. vznikla v prvej polovici roku 2010. Jej služby cez značku Webhosting Inet.sk aktuálne využíva už takmer 1500 spokojných klientov. Medzi nich patria aj spoločnosti ako Heineken Slovensko, 02,  SHP GROUP a mnoho iných.

Neprehliadnite: