ZONER sa stal registrátorom národnej domény .CZ

Tlačový servis  /  07. 10. 2003, 00:00

Spoločnosť ZONER software podpísala so združením CZ.NIC zmluvu o spolupráci v rámci decentralizácie správy národnej domény. CZ a tým získala štatút akreditovaného registrátora doménových mien .CZ. Zákazníci si tak budú môcť už od 13. októbra, prostredníctvom služby RegZone.cz, zaregistrovať nové domény za nižšie ceny než ponúkal doterajší monopolný systém.

Prostredníctvom servera www.regzone.cz bude možné nielen registrovať nové domény, ale taktiež bezplatne požiadať o zmenu registrátora a o prevedenie domény z registra LLR (Last Resort Registrator), v ktorom sa momentálne nachádzajú všetky domény CZ.

Pri registrácii doménových mien prostredníctvom služby RegZone.cz si zákazníci budú môcť vybrať službu podľa svojej potreby. Za registráciu novej domény uhradia poplatok 500 Kč a ročný udržovací poplatok 699 Kč v prípade, že si vedú vlastné DNS záznamy a 550 Kč a ročný udržovací poplatok 750 Kč v prípade, že sa registrátor RegZone.cz stará o vedenie záznamov DNS. Poplatky za zmenu registrátora sa neúčtujú.

ZONER software tiež ponúka zaujímavý partnerský program pre klientov a spoločnosti, ktorí majú zaregistrovaných viac domén alebo sú ich správcami a potrebujú ich previesť z LRR. Informácie o partnerskom programe je možné vyžiadať na e-mailovej adrese obchod@regzone.cz. Záujemcovia o spoluprácu s RegZone.cz môžu taktiež navštíviť stánok spoločnosti ZONER software na výstave Invex 2003 v Brne v pavilóne V, stánok č. 32, kde získajú podrobné informácie o celom projekte a partnerských podmienkach.

O RegZone.cz - registrátor domén ZONER software
Nový projekt spoločnosti ZONER software je zameraný na problematiku registrácie domén. ZONER chce patriť medzi najväčších registrátorov domén a svojim zákazníkom ponúknuť najvyššiu kvalitu registračných služieb spojených s výhodnou cenou za registráciu doménového mena. Názov je ľahko zapamätateľný a je ho možné chápať ako „registračná zóna domén CZ“, alebo tiež ako „registrátor Zoner“.

O spoločnosti ZONER software
Spoločnosť ZONER software, s.r.o., je najväčším českým producentom software v oblasti grafiky, digitálnej fotografie, multimédií a ako poskytovateľ internetových služieb súvisiacich s prezentáciou na internete a e-komerciou. Internetové služby sú založené na profesionalite a dlhoročnej tradícii. Vysokú kvalitu potvrdzuje aj obchodný systém inShop, ktorý je najúspešnejším komerčným riešením pre prevádzku internetových obchodov.

Neprehliadnite: