V HD kvalite vysiela Slovanet už 9 TV kanálov

Tlačový servis  /  21. 06. 2012, 00:00

Zákazníci Slovanetu môžu najnovšie sledovať až 9 kanálov v HD kvalite. Pridané športové stanice sú navyše dostupné aj v bežnom tematickom balíku. O ďalšom rozšírení ponuky digitálnej televízie vo vysokom rozlíšení operátor rokuje s vysielateľmi.

 

Slovanet opäť rozšíril počet kanálov, vysielaných v HD kvalite. Ponuku digitálnej televízie doplnil o športové stanice Eurosport 2 HD a Nova Sport HD, ktoré navyše zaradil do štandardného tematického balíka. Znamená to, že priaznivci kvalitných športových prenosov si už nemusia kupovať prémiový HD balík. Do športového balíka okrem toho zaradil aj stanicu Eurosport HD. Spolu je v aktuálnej ponuke Slovanetu 9 HD staníc, doplnenie ďalších pripravuje. Zámerom Slovanetu je čo najskôr urobiť z HD vysielania bežný štandard, dostupný čo najväčšiemu počtu zákazníkov.

 

Televíziu v HD rozlíšení od Slovanetu je možné využívať cez optické siete, ktoré sú v súčasnosti dostupné pre viac ako 45 tisíc domácností v štyroch mestách Slovenska. Operátor aktuálne jedná s vysielateľmi o obchodných a technických podmienkach zaradenia kanálov Jednotka HD, TV JOJ HD, DOMA HD a ďalších.

 

Viac:

 

 

Neprehliadnite: