SAP sa spája s Ashoka Changemakers v podpore podnikateľov na celom svete

Tlačový servis  /  20. 06. 2012, 00:00

Inovatívni podnikatelia môžu získať 10-tisíc dolárov, dar v podobe technológie, propagácie ich projektu a účasť na konferencii SAPPHIRE NOW

 

 

Spoločnosť SAP AG oznámila novú iniciatívu orientovanú na využitie potenciálu podnikateľov a malých a stredne veľkých podnikov na podporu ekonomického rastu, inovácií a tvorby pracovných miest. SAP sa preto spojila s Ashoka Changemakers s cieľom odštartovať celosvetovú online súťaž na tému „Sila malých: Podnikatelia posilňujú miestnu ekonomiku“. Akcia je zameraná na pomoc novým podnikateľom a malým firmám v zaostalejších komunitách.

SAP verí v silu malých podnikov a podnikateľov a v ich schopnosť podporovať inovácie a tvorbu pracovných miest,“ povedal Eric Duffaut, prezident Ecosystem & Channels, SAP AG. „Naším cieľom je podporovať malé podniky a podnikateľov, a tak prispievať k tomu, aby svet fungoval lepšie a aby sa skvalitnil aj život ľudí.“

V rámci súťaže, ktorá začína 20. júna 2012, sa hľadajú inovatívne stratégie organizácií a partnerstiev po celom svete, ktoré pomôžu rásť a prosperovať malým podnikom v zaostalejších komunitách. Navrhované riešenia musia byť zamerané na poskytovanie infraštruktúry pre podnikateľov v rozvíjajúcich sa alebo rozvinutých trhoch, ktorú potrebujú na dosiahnutie svojho plného potenciálu a na vyvinutie silnejšieho a udržateľného vplyvu na spoločnosť.

Účastníci môžu svoje projekty posielať do 5. septembra 2012. Kľúčovými kritériami hodnotenia budú inovatívnosť, sociálny dopad a udržateľnosť. Štyria víťazi dostanú po 10 000 USD, dar v podobe technológie, propagáciu projektu a účasť na konferencii SAPPHIRE® NOW, kde budú mať možnosť nadväzovať kontakty s manažérmi a zákazníkmi SAP. Víťazi budú vyhlásení v priebehu tejto konferencie, ktorá sa uskutoční 13. až 15. novembra v Madride v Španielsku.

Globálna komunita Ashoka Changemakers skúma, vylepšuje a financuje inovatívne riešenie sociálnych podnikateľov zamerané na riešenie najnaliehavejších sociálnych problémov sveta. Viac informácií o súťaži „Sila malých: Podnikatelia posilňujú miestne ekonomiku“ nájdete na webstránke www.changemakers.com/powerofsmall.

 

Neprehliadnite: