AVG Family Safety chráni deti pred online hrozbami po novom i na mobiloch: iPhone, iPad, iPod a Windows Phone

Tlačový servis  /  13. 06. 2012, 00:00

Chráňte deti pred nevhodnými stránkami online – použite bezpečný AVG webový prehliadač pre rodiny, ktorý je dostupný zadarmo

 

 

AVG Technologies (NYSE: AVG), poskytovateľ internetovej a mobilnej bezpečnosti pre 114 miliónov aktívnych používateľov, dnes vydáva aktualizovanú verziu Family Safety® pre iOS® v angličtine i češtine a prezentuje novinku AVG Family Safety pro Windows® Phone v angličtine.

 

AVG Family Safety pre Windows Phone a iOS:

  • Je bezpečný webový prehliadač, ktorý chráni deti pred nevhodným obsahom, a je zadarmo.

  • Chráni celú rodinu pred podvodmi i podvodníkmi, phishingom alebo potenciálne škodlivým online obsahom.

 

Vzhľadom na to, že ľudia stále viac používajú mobilné prístroje na prístup k sociálnym sieťam a vyhľadávanie na webe, je ochrana týchto zariadení pred online hrozbami kľúčová,“ hovorí J.R. Smith, generálny riaditeľ AVG, „online podvody a útoky sú na vzostupe a môžu sa objaviť na akejkoľvek platforme, ktorá sa pripája na web. AVG chce chrániť svojich používateľov všade, kde sa pohybujú. Verzie AVG Family Safety pro iOS a Windows Phone prinášajú našim používateľom pokoj, že sú oni i ich deti chránené pred mobilnými hrozbami aj na týchto platformách.“

 

AVG teraz poskytuje ochranu pre celú rodinu pomocou webového prehliadača AVG Family Safety majiteľom iPhonov®, iPadov® a zariadení s Windows Phone. Stránky, ktoré budú zistené ako škodlivé, obsahujúce podvody alebo malvér, budú zablokované pomocou technológie AVG LinkScanner®. Ide o špičkovú technológiu nad rámec zabudovanej mobilnej bezpečnosti poskytovanej operačným systémom.

 

Ak rodičia prepoja túto aplikáciu s AVG Family Safety účtom, môžu pomocou webového rozhrania filtrovať možnosti a upravovať zoznam povolených a blokovaných stránok na počítači i mobilných zariadeniach. Rodičia môžu sledovať online aktivity rôznych používateľov a blokovať prístup na sociálne siete a ďalšie stránky pre každé dieťa zvlášť.

 

Verzie sú zadarmo na prevzatie na Windows Phone Marketplace a Apple® App Store alebo tiež na stránke AVG na www.avg.com/avg-family-safety. Technické požiadavky: minimálne Windows Phone 7.5 (Mango) alebo iPhone®, iPad® či iPod® Touch s iOS 4.3.

 

###

Viac informácií o AVG Family Safety® tu:

www.avg.com/avg-family-safety

 

Viac informácií o AVG Family Safety® pre iOS tu:

www.avgmobilation.com/support/frequently-asked-questions/ios

 

Viac informácií o AVG Family Safety® pre Windows Phone tu: www.avgmobilation.com/support/frequently-asked-questions/wp

 

Navštívte AVG Newsroom tu: www.avg.com/press-releases-news

Neprehliadnite: