Kompaktný a vylepšený tablet GoClever TAB A73, LC Trading, www.lctrading.sk, DC od 100€

Tlačový servis  /  06. 06. 2012, 00:00

Najväčšou výhodou tohto tabletu je okrem vysokého výkonu tiež výstup HDMI pre prenos obrazu až 1080p na veľkoplošnú televíziu a mini USB, ktoré využijete pri pripojení sa k počítaču a nabíjaní.

 

 

GoClever TAB A73 je vybavený kvalitným multidotykovým displejom s uhlopriečkou 7 "a rozlíšením 800 x 480, ktorý je v tejto verzii vhodný na pohodlné kapacitné technológie podporujúce 5 palcové dotykové ovládanie! Vnútri sa skrýva špičkový procesor Allwinner A10 pracujúci na frekvencii 1 GHz, ktorý obsahuje tiež výkonnú grafickú zložku pre svižnú akceleráciu grafiky v hrách a aplikáciách.

Výnimočný je aj operačnou pamäťou moderného typu DDR3 v kapacite 512 MB. Pre ukladanie dát máte k dispozícii integrovanú flash pamäť o veľkosti 4 GB a kapacitu môžete ďalej rozšíriť pomocou Micro SDHC slotu. Vo výbave nájdete spomínanú webovú kameru, mikrofón, reproduktor a pre pripojenie do siete internet je zabudovaná bezdrôtová karta WiFi. Navyše operačný systém Google Android 2.3.4 Vám poskytne plne prispôsobiteľné prostredie s možnosťou obohatenia o ďalšie žiadané aplikácie v novom obchode Play. Nájdete tam tisíce praktických aplikácií, osobité prispôsobenia a nápadité hry, či už platené, alebo zadarmo. Tablet GoClever TAB A73 je možné voliteľne obohatiť o 3G modem, takže môžete byť stále online.

Neprehliadnite: