HP vymenovalo Jana Zadáka za prezidenta pre podnikové služby v regióne EMEA

Tlačový servis  /  01. 06. 2012, 00:00

Jan Zadák sa zameria najmä na ďalší rozvoj spolupráce s najväčšími podnikovými zákazníkmi

 

 

Spoločnosť HP oznámila, že Jan Zadák preberá s okamžitou platnosťou úlohu prezidenta divízie podnikových služieb (HP Enterprise Services) pre región Európy, Stredného Východu a Afriky (EMEA).

 

Jan Zadák, „veterán“ na IT trhu s vyše 20-ročnými top manažérskymi skúsenosťami, bude reportovať Johnovi Visentinovi, výkonnému viceprezidentovi a celosvetovému riaditeľovi divízie HP Enterprise Services. V novovytvorenej pozícii prezidenta pre podnikové služby v regióne EMEA bude Jan Zadák riadiť rozsiahly medzinárodný tím, ktorého hlavnou výzvou je citlivé využívanie špičkového produktového portfólia HP na spoľahlivé pokrytie náročných technologických výziev najväčších podnikových zákazníkov. Jan Zadák bude taktiež zodpovedný za účasť HP na strategických obchodných príležitostiach a výberových konaniach veľkých zákazníkov.

 

Vo svojej predchádzajúcej pozícii výkonného viceprezidenta pre globálne obchodné aktivity HP Jan Zadák viedol tímy špecialistov ponúkajúcich zákazníkom a partnerom komplexné portfólio HP riešení a ucelených integrovaných systémov. Ešte pred tým Jan Zadák pracoval ako senior viceprezident a výkonný riaditeľ jednotky HP Enterprise Business v regióne EMEA. Spolupracovať s HP začal už v roku 1997, keď nastúpil do spoločnosti Compaq Computer Corporation, kde postupne zastával rôzne vedúce manažérske pozície, najskôr na českom trhu a neskôr aj na úrovni regiónu EMEA, vrátane krajín strednej a východnej Európy. HP kúpilo spoločnosť Compaq Computer v roku 2001.

 

Najväčšími prednosťami Jana Zadáka na jeho novú pozíciu sú obrovské obchodné skúsenosti a hlboké zaujatie pre splnenie najnáročnejších požiadaviek zákazníkov,“ povedal John Visentin. „Jeho silné vodcovské schopnosti a obchodná prezieravosť pomôžu HP v ďalšom obchodnom raste podnikových služieb, cloudu, optimalizácie informácií a bezpečnosti.”

 

Neprehliadnite: