LG Electronics Kľúčový produkt

Tlačový servis  /  24. 05. 2012, 00:00

3D OLED TV 55EM9600

 

 

55" 3D OLED TV LG je najväčším OLED televízorom na svete s úžasnou kvalitou obrazu. Ako 2D, tak 3D obraz ponúka presné a živé farby vďaka dvom inovatívnym funkciám: 4-farebné body a Color Refiner. 4-farebná body pridávajú k trom základným farbám ešte biely sub-pixel (WRGB technológia), vďaka čomu sa dosahuje skvelej farebnej škály a presných farieb z akéhokoľvek pozorovacieho uhla. Oproti konkurenčným OLED televízorom so systémom RGB ponúka LG jemnejšie odtiene a tóny, rovnako tak farebné podanie je viac realistické a komfortné pre oči.


Color Refiner výrazne zvyšuje farebnú presnosť a dohliada na konzistenciu farieb, aby ani sledovanie zo širokých pozorovacích uhlov nemenilo farebné podanie obrazu. Farebná presnosť je typickým znakom technológie LG OLED. Farby zostávajú živé, ale presné aj v tmavých scénach a pod neobmedzeným sledovacím uhlom. Každý divák v miestnosti tak vidí brilantný obraz bez straty kontrastu a skreslenia farieb.

Lepšie podanie farieb aj v tmavých scénach je zaistené nekonečným kontrastom. Každý bod obrazovky je tiež zdrojom svetla, vďaka tomu je možné udržať presnú farbu aj tmavého pixelu. Miera jasu totiž nemá žiadny vplyv na farebné podanie obrazu, farby obrazu sú presné za všetkých podmienok.


Čistota obrazu je dosiahnutá aj vďaka nebývalej rýchlosti televízneho panelu. LG OLED TV je extrémne rýchly, odozva je len 0,02 ms. Takto vytvorený obraz je ostrý a šmúh aj pri najrýchlejších filmových scénach.

OLED televízor LG je dizajnovým skvostom. Vďaka tomu, že televízor nepotrebuje žiadne podsvietenie, bolo možné znížiť hĺbku televízora až na 4 mm. Televízor je naviac veľmi ľahký, ako stvorený pre inštaláciu na stenu. CINEMA SCREEN DESIGN poskytuje extrémne tenký rámik obrazovky, čo prináša pohlcujúci 3D zážitok.

Funkcia 3D Depth Control umožňuje divákovi upravovať úroveň hĺbky obrazu tak, aby sledovanie 3D obrazu bolo maximálne príjemné a komfortné. Milovníci 3D môžu využiť konverzie 2D obrazu do 3D. Aj bežný 2D obraz potom bude prepočítaný do trojrozmerného. Sledovanie 3D je navyše maximálne komfortné, vďaka ľahkým 3D okuliarom, ktoré nepotrebujú batérie, ani žiadne napájanie.

Vyše 1200 aplikácií s prémiovým obsahom je dostupných prostredníctvom Smart TV. Divák tu nájde aj 3D World, ktorý dodáva priamo do televízora zaujímavý 3D obsah. Vďaka Smart Share Plus potom môže majiteľ televízora prehrávať obsah, ktorý je uložený na notebooku, mobilnom telefóne, tabletu, alebo USB flash disku. Televízor naopak vie televízne vysielanie streamovať do iného zobrazovacieho zariadenia, ako je smartfón, tablet alebo počítač. To všetko komfortne a bez drôtov prostredníctvom Wi-Fi.

Ovládanie televízora je veľmi jednoduché vďaka intuitívnemu diaľkovému ovládaču LG Magic Remote. Ten umožňuje ovládať televízor v 4 režimoch: Hlasom, kolieskom, gestami a ukazovaním na obrazovku.

 

 

 

Neprehliadnite: