Nový Nikon D3200 umožňuje každému jednoducho snímať nádherné fotografie

Tlačový servis  /  19. 04. 2012, 00:00

Spoločnosť Nikon predstavuje model D3200, novú digitálnu jednookú zrkadlovku pre začiatočníkov s jednoduchým ovládaním. Tento model je vybavený režimom Sprievodca najnovšej generácie s podporou videa v rozlíšení Full HD, ktoré umožňuje získať nádherné snímky vysokej kvality a videosekvencie vo filmovej kvalite.

 

Pre začiatočníkov v oblasti fotografovania digitálnou jednookou zrkadlovkou je záznam ohromujúcichfotografií zjednodušený vďaka režimu Sprievodca, ktorý sprevádza jednotlivými krokmi postupu fotografovania pomocou jasných pokynov a obrázkov. Ide o ideálny fotoaparát pre tých, ktorí chcú jednoducho zachytiť úžasné snímky toho, na čom im záleží, ako je rodina alebo zážitky z ciest.“

. Či už zakladáte rodinu alebo sa chystáte na veľký výlet, ľahko pochopiteľné funkcie modelu D3200 znamenajú, že môžete tvoriť nádherné snímky aj v prípade, že ste nikdy nepoužívali digitálnu jednookú zrkadlovku.

Neuveriteľných 24,2 miliónov pixelov modelu D3200 dovoľuje urobiť fotografie s bohatými detailmi. To znamená, že môžete obľúbené fotografie orezať alebo si ich vytlačiť vo veľkom formáte a uchovať svoje spomienky bez straty ostrosti obrazu.

Úpravy snímok vo fotoaparáte

K dispozícii sú rôzne funkcie úprav, ktoré vám pomôžu objaviť v sebe umeleckú iskru. Tvorivé efekty, ako sú Efekt miniatúry, Selektívna farba, Farebná skica alebo Filtrové efekty umožňujúce pridať studený alebo zmäkčovací filter, dodajú dokončenej snímke osobný nádych. Pomocou funkcií úprav môžete tiež zmeniť veľkosť fotografií, rýchlo ich upraviť alebo ich dokonca vyrovnať, ak je to potrebné – a všetky tieto ľahké a rýchle vylepšenia kvality vašich snímok môžete vykonávať priamo vo fotoaparáte.

Jednoduché ovládanie

Ľahké a malé telo Nikonu D3200 je dobre prenosné a nezaberá veľa miesta, takže vám neunikne žiaden dôležitý okamih. Keď začnete fotoaparát používať, zistíte, že ovládacie prvky sú intuitívne rozložené tak, aby ste fotoaparát mohli pevne držať a pohodlne ho ovládať. Najčastejšie používané funkcie, ako sú režim živého náhľadu a snímací režim, majú samostatné tlačidlá. Ak chcete vytvoriť autoportrét pomocou voliteľného diaľkového ovládača ML-L3, fotoaparát D3200 vám to uľahčí vďaka prijímaču na prednej aj zadnej strane. Tlačidlo informácií je tiež pohodlne po ruke, ak by ste potrebovali ďalšiu pomoc.

 

Neprehliadnite: