LG rozšírila spoluprácu s Disney na veľtrhu "3D World"

Tlačový servis  /  18. 04. 2012, 00:00

Spoločnosť LG Electronics (LG), ktorá je svetovým lídrom a technologickým inovátorom v 3D televízoroch, rozšírila spoluprácu v 3D zábave s filmovým štúdiom Walt Disney Company Korea.

 

Spolupráca je ďalším krokom, ktorý spoločnosti vykonávajú na základe zmluvy z decembra minulého roka. Televízory LG CINEMA 3D Smart TV dostanú skvelý 3D obsah práve od spoločnosti Disney. Súčasne budú obe spoločnosti v tomto roku spolupracovať na marketingových aktivitách.


"Na festivale LG CINEMA 3D World, ktorý prebiehal od 31. marca do 1. apríla, bol k videniu aj špeciálna »Disney Screen Room«. Tu bežala nekonečná slučka populárnych 3D filmov z produkcie Walt Disney, ako sú Toy Story 2, Cars 2 alebo Rapunzel, u nás známy pod názvom Na vlásku," hovorí Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.


Akcia bola marketingovo previazaná na celý rad ďalších produktov. Návštevníci si mohli vyskúšať Microsoft Xbox 360, vrátane najnovších hier, ako sú Kinect Rush: A Disney Pixar Advanture. LG plánuje aj naďalej ukazovať 3D filmy z produkcie Disney na svojich televízoroch LG CINEMA 3D. V najbližšej dobe to bude film Avengers, ktorý sa predstaví na konci apríla.

 

 

Neprehliadnite: