IFS Aplikácie prinášajú jednoduché prezeranie dokumentov s DocVue

Tlačový servis  /  17. 04. 2012, 00:00

Spoločnosť IFS predstavila IFS/DocVue, univerzálny zobrazovač dokumentov integrovaný do podnikového informačného systému IFS Aplikácie. S jeho pomocou môžu používatelia jednoducho prezerať akýkoľvek typ dokumentov bez toho, aby museli inštalovať zodpovedajúce zobrazovače.

 

Kancelárske dokumenty (napr. DOC, XLS, PDF, TIFF, GIFF a ďalšie) alebo výrobnú či projektovú dokumentáciu, ktorá obsahuje 2D alebo 3D výkresy z programu SolidWorks, AutoCad a pod. (DWG, DXF…), môžu teraz používatelia IFS aplikácií prezerať jednoducho, rýchlo a bez nutnosti inštalovať a následne pravidelne aktualizovať potrebné zobrazovače. Veľmi obsiahle súbory, ako sú napríklad výkresy či projektová dokumentácia, nie je navyše potrebné preberať na lokálne počítače, a tak nehrozí bezpečnostné riziko, ako keď sa súbory preberajú na lokálny počítač a ukladajú dočasne do priečinka TEMP.

Všetky tieto výhody prináša nový komponent IFS Aplikácií – IFS/DocVue, ktorý je postavený na modernom nástroji Oracle AutoVue, čo je univerzálny zobrazovač dokumentov podporujúci všetky bežné formáty dokumentov, od kancelárskych až po 2D a 3D výkresy. Tento nástroj vygeneruje rýchlo a bezpečne ukážku dokumentu na serveri a na počítač používateľov posiela už len výsledok. Na počítačoch používateľov nie je potrebné nič inštalovať a môžu komfortne prezerať dokumenty, či už to robia každý deň, alebo iba raz do mesiaca.

DocVue zaisťuje integráciu nástroja Oracle AutoVue pre pohodlnú a efektívnu prácu v rámci celej aplikácie. Podporované je používateľské rozhranie IFS Enterprise Explorer aj IFS Web Klient.

Hlavnou výhodou tohto riešenia je uľahčenie práce administrátorov aj používateľov, pretože nie je potrebné inštalovať na počítačoch používateľov žiadne ďalšie programy, zobrazovače, ktoré by sa museli udržiavať,“ hovorí Pavel Bláhovec, riaditeľ obchodu a podpory IFS Czech. „Ďalšou významnou výhodou, ktorú ocenia hlavne používatelia, je rýchlejšie zobrazenie dokumentov, a manažéri ocenia predovšetkým zvýšenú bezpečnosť pri práci s dokumentmi,“ dodáva Pavel Bláhovec.

 

 

 

Neprehliadnite: