Tlačiarne Samsung a ich naj

Tlačový servis  /  12. 04. 2012, 00:00

Vedeli ste, že Samsung má vo svojom portfóliu najmenšiu tlačiareň na svete, najtichšiu tlačiareň vo svojej triede a tlačiareň s najnižšími nákladmi na jednu čiernobielu stranu?

 

 

Ak patríte k tým, ktorí majú málo miesta na pracovnom stole, neznesú pri práci rušivý hluk, alebo pre ktorých je efektívnosť nákladov pri tlači na prvom mieste, tak je pre vás trojica tlačiarní Samsung ideálnou ponukou.

 

Messi medzi tlačiarňami – malý ale výkonný

Laserová tlačiareň Samsung ML 2160 je najmenšou čiernobielou tlačiarňou na svete vo svojej kategórii. Je až o 22 % menšia ako bežné tlačiarne s rovnakým výkonom, teda s rýchlosťou tlače 20 strán za minútu a zásobníkom pre 150 listov formátu A4. Vojde sa tak pohodlne na váš pracovný stôl bez toho, aby vám prekážala. S tlačiarňou Samsung ML 2160 sa nemusíte obávať ani nákladov. Vďaka funkcii Easy Eco driver je možné tlačiť úspornejšie a prostredníctvom Result Simulator budete mať navyše všetko pod kontrolou – zobrazuje používateľom očakávané výsledky zníženia emisií CO2, spotreby elektrickej energie, spotreby papiera a tonera v závislosti na používateľskom nastavení. Užitočnou funkciou je aj One Touch Print Screen, ktorá umožňuje používateľom tlačiť obsah obrazovky pomocou stlačenia jedného tlačidla. Pri kúpe tohto malého, ale šikovného "drobca" nebudete musieť siahnuť hlboko do vrecka. Obstarávacia cena sa pohybuje do 80 € s DPH.

 

Tichá ako myška

Multifunkčná čiernobiela tlačiareň Samsung SCX-3400 patrí vo svojej triede medzi najtichšie, a to vďaka minimálnemu hluku 50 dB pri tlači a kopírovaní. Aj tu by sa dalo povedať, že tichá voda brehy myje, pretože ide o tlačiareň, ktorá vie naozaj veľa. Okrem Eco funkcií a funkcií na riadenie tlače je vybavená inštalovanou aplikáciou MobilePrint, s ktorou môžu používatelia tlačiť fotografie, PDF súbory a webové stránky priamo zo svojich zariadení. Vďaka tejto aplikácii je tiež možné ľahko skenovať do mobilného telefónu. Tlačiarne Samsung z radu SCX-3400 sú rýchle a spoľahlivé vďaka procesoru 433 MHz s pamäťou 128 MB a tlačia až 20 strán formátu A4 za minútu. Cena tlačiarne sa pohybuje okolo 130 € s DPH.

 

Kto šetrí má za tri

Laserová čiernobiela tlačiareň Samsung ML-3750ND má najnižšie náklady na jednu čiernobielu stranu. Tento benefit bol docielený kombináciou niekoľkých vlastností tlačiarne, ktoré spoločne prinášajú používateľovi efektívnosť pri tlači. Tlačiareň disponuje tonerom s vysokou výťažnosťou až na 15 000 strán, čo cenu na 1 stranu tlače veľmi znižuje. Ďalej sa do zníženia nákladov premieta využívanie ďalších funkcií. Ide napríklad o funkciu One Touch Eco, s ktorou môžete šetriť toner, tlačiť viac strán na jednu stranu alebo tlačiť duplexne. Rýchlosť tlače dosahuje 37 strán A4 za minútu, pričom prvá strana je na tlač pripravená za menej ako 6,5 sekundy. Tlačové rozlíšenie je 1200 x 1200 DPI. S pracovným zaťažením 80 000 strán za mesiac je vhodným zariadením predovšetkým do menších a stredných firiem. Cena tlačiarne sa pohybuje okolo 429 € s DPH.

 

 

 

Neprehliadnite: