Samsung vyhlasuje celosvetovú súťaž Samsung Smart App Challenge 2012 určenú pre vývojárov mobilných aplikácií

Tlačový servis  /  16. 05. 2012, 00:00

Výhercovia môžu získať výhry v hodnote vyše 4 mil. USD. V kategóriách „Samsung Apps Super Apps“ a „Best S Pen Apps“ bude vybraných 80 víťazných aplikácií.

 

 

Samsung Electronics Co., Ltd., popredný výrobca na trhu spotrebnej elektroniky a svetová jednotka v oblasti informačných technológií, odštartovala celosvetovú súťaž Samsung Smart App Challenge 2012, ktorej cieľom je podporiť rozvoj mobilného ekosystému určeného pre používateľov produktov GALAXY Tab a GALAXY Note.


Súťaž je rozdelená do dvoch kategórií – „Samsung Apps Super Apps“ (najlepšie aplikácie pre obchod Samsung Apps) a „Best S Pen Apps“ (najlepšie aplikácie využívajúce elektronické pero S Pen). Celkom bude vybraných 80 víťazných aplikácií, medzi ktoré bude okrem celého radu ďalších cien rozdelených 4,08 mil USD.


Súťaže sa môžu zúčastniť vývojári mobilných aplikácií z celého sveta. Vývojári, ktorí majú záujem svoje aplikácie do súťaže prihlásiť, sa môžu registrovať priamo na stránkach súťaže http://www.smartappchallenge.com.

„Od svojho uvedenia na trh sa GALAXY Tab a GALAXY Note spolu s inteligentnými telefónmi Samsung GALAXY stali neoddeliteľnou súčasťou SMART životného štýlu. Samsung Smart App Challenge výrazne rozšíri možnosti výberu aplikácií pre tieto prístroje, takže si používatelia budú môcť dopriať bohatší zážitok,“ uviedol Kang-hyun Kwon, viceprezident divízie Media Solutions Center spoločnosti Samsung Electronics. „Súťaž je ideálnou príležitosťou aj pre vývojárov z Českej republiky a Slovenska, pretože používatelia Samsung Apps patria v týchto krajinách k veľmi aktívnym fanúšikom tejto služby,“ dodáva Jan Vaníček, Content Manager spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.


Účastníci súťaže budú rozdelení do dvoch kategórií. V segmente Samsung Apps Super Apps bude o víťazoch rozhodovať verejnosť, pričom o sumu venovanú na výhry sa podelí 30 najviac sťahovaných hier a 30 najviac sťahovaných neherných aplikácií. V segmente Best S Pen App bude o víťazných produktoch, medzi ktoré sa zaradí 20 inovatívnych aplikácií, ktoré zaujímavým a praktickým spôsobom využívajú funkciu S Pen, rozhodovať porota.


Víťazi budú odmenení peňažnou sumou a najrôznejšími výhodami pri propagácii prostredníctvom globálnych distribučných kanálov spoločnosti Samsung. Budú mať možnosť propagovať svoje aplikácie prostredníctvom celého radu mediálnych kanálov určených pre sociálne siete a tiež prostredníctvom iných online aj offline platforiem, ako napr. Samsung Apps či Samsung Developers.


Ďalšie informácie o Samsung Smart App Challenge 2012 nájdete na webových stránkach súťaže http://www.smartappchallenge.com.

 

 

Neprehliadnite: