Miriam Madrová bola menovaná Senior PR manažérkou v AVG Technologies pre Českú a Slovenskú republiku

Tlačový servis  /  09. 05. 2012, 00:00

AVG Technologies, poskytovateľ internetovej a mobilnej bezpečnosti pre približne 108 miliónov aktívnych používateľov, dnes oznámil, že sa Miriam Madrová stáva novou Senior PR manažérkou pre Českú a Slovenskú republiku. Miriam má viac ako pätnásťročné profesionálne skúsenosti na poli komunikácie, PR, marketingu, korporátnej komunikácie, public affairs, CSR a verejnej diplomacie.

 

 

Skôr ako Miriam zahájila spoluprácu s AVG, pracovala ako vedúca oddelenia prezentácie na Ministerstve zahraničných vecí Slovenskej republiky a bola členkou expertného tímu, ktorý vypracoval ideový základ pre budúci branding štátu „Slovensko: krajina s potenciálom“. Medzi rokmi 2006 - 2009 mala na starosti PR, CSR & CPE (Customer & Partner Experience) v slovenskej spoločnosti Microsoft, kde bola zodpovedná za vývoj, riadenie a realizáciu lokálnych stratégií a programov firemnej komunikácie a spoločenskej zodpovednosti. Úspešne riadila program Community Technology Skills, ktorého cieľom bolo zlepšenie digitálnej gramotnosti na Slovensku.

V rokoch 2000 - 2006 pracovala ako senior konzultant a Account Director v komunikačnej agentúre Omnipublic. Miriam vyštudovala teoretickú kybernetiku na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky v Bratislave.

V tíme potrebujeme nadšených ľudí so skúsenosťami. Miriam preukázala schopnosť prinášať riešenia a výsledky a pre AVG bude cennou posilou,“ povedal Ricardo Adame, Corporate Vice President Global Public Relations.

V úzkej spolupráci s vedením AVG bude Miriam zodpovedná za vývoj, koordináciu a implementáciu komunikačných stratégií pre český a slovenský mediálny trh. Miriam bude podporovať firemný imidž AVG, strategický komunikačný rámec a obchodné priority. PR aktivity bude riadiť zo sídla v Prahe.

AVG je zaujímavá a progresívna spoločnosť a som rada, že som sa pridala k jej tímu,“ povedala Miriam Madrová, „Verím, že vďaka svojím skúsenostiam budem pre firmu prínosom, a veľmi sa na túto novú pracovnú výzvu v mojej kariére teším.”

Neprehliadnite: