LG predstavuje 3D televízory novej generácie s technológiou LG CINEMA 3D Smart TV

Tlačový servis  /  02. 05. 2012, 00:00

Spoločnosť LG Electronics (LG), ktorá je svetovým lídrom a technologickým inovátorom v 3D televízoroch, dnes predstavila na slovenskom trhu novú generáciu 3D televízorov s technológiou LG CINEMA 3D Smart TV.

 

 

Ultratenký rám, skvelý 3D obraz, ľahké a pohodlné okuliare, intuitívne diaľkové ovládanie, to je len malý výpočet toho, čo nové televízory ponúkajú.


"Pre všetkých spotrebiteľov a záujemcov o 3D technológie prinášame tohtoronou novou radou televízorov jedinečný zážitok zo sledovania obrazu. Budete si pripadať ako v 3D kine," hovorí Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.


Nové televízory LG CINEMA 3D Smart TV ponúkajú špičkový 3D obraz, ktorý je ostrý, nebliká a nie je škodlivý pre oči. Tým je sledovanie 3D obrazu maximálne komfortné a príjemné. Nezávadnosť potvrdila aj európska očná klinika Lexum, kedy konštatovala, že sledovanie LG CINEMA 3D technológia neškodí ľudskému zraku.


Televízory tiež fungujú ako domáce centrá zábavy: prehrajú filmy z USB diskov, videá z internetu - napríklad z YouTube - a mnoho ďalšieho. Ovládanie televízorov je navyše veľmi jednoduché, a to vďaka novému magickému ovládači. Od bežných diaľkových ovládačov sa líši filozofiou ovládania. Zatiaľ čo konvenčné ovládače používajú veľké množstvo tlačidiel, Magic Remote vsádza na jednoduchú logiku - menu zobrazuje televízor, používateľ len vyberá, čo potrebuje.


Televízory sa vyznačujú výnimočným dizajnom. Základom je štíhly profil a takmer nebadateľný rám okolo obrazovky. To má hneď dve výhody - televízor je dizajnovo čistý a pri sledovaní 3D obrazu vás nebude okolitý rám rušiť, takže si budete pripadať ako v 3D kine.

Aby mal divák plnohodnotný 3D zážitok, prichádza LG tiež s úplne novým 3D Blu-ray systémom LG BB5520A. Ten je vybavený Blu-ray prehrávačom s podporou 3D a 2.1 kanálovým zvukom. Prehrávač je vybavený funkciami Smart TV, takže si poradí is prehrávaním filmov z internetu alebo z domácej siete. Kto má relatívne nový televízor, ale nemá ho ešte vybavený funkciami Smart TV, ten nemusí hneď kupovať nový. Stačí zaobstarať multimediálne centrum LG SP820 Video. To rozšíri funkcie každého televízora. Prístup na internet, prehrávanie multimédií z USB disku, kompatibilita so smartfónmi, YouTube, to všetko bude s touto krabičkou vedieť aj váš televízor.

Neprehliadnite: