Azet.sk spustil jedinečný projekt Nawebe.sk

Tlačový servis  /  30. 04. 2012, 00:00

Internetová jednotka Azet.sk teraz ponúka komplexné internetové riešenia aj pre živnostníkov, malých a stredných podnikateľov a pre všetkých, ktorí chcú rozbehnúť svoj biznis na internete.

 

 

 

Nová služba spoločnosti Azet – Nawebe.sk prináša jedinečnú a navyše cenovo dostupnú možnosť prezentácie na webe a to konečne aj pre malých a stredných podnikateľov resp. tých, ktorí nie sú spokojní so svojou doterajšou a neefektívnou stránkou.

 

Ide o komplexné webové služby od profesionálov na slovenskom internete, ktorých súčasťou je registrácia domény, e-mailové schránky, prepojenie na sociálne siete, optimalizácia na google.sk. Okrem základných ponúka aj doplnkové služby ako sú: výroba loga, jazykové verzie stránky, príp. flashová animácia do hlavičky webu. Pre autobazáre a realitné agentúry sú v ponuke weby spolu s vlastnými inzerátmi, ktoré majú na autobazar.sk a nehnutelnosti.sk.

 

Dizajn a štruktúra webovej stránky je prispôsobiteľná požiadavkám klienta a keďže ide o komplexné webové služby, súčasťou ponuky nie je len tvorba a optimalizácia webu, ale aj reklama formou textových odkazov, ktorými má klient možnosť osloviť viac ako 2 500 000 ľudí na 17 portáloch, pričom platí len za preklik na svoju web stránku. Zároveň má príležitosť zviditeľniť sa medzi konkurenciou v jednom z najobsiahlejších slovenských online katalógov na Slovensku – Azet Katalóg. Azet Katalóg patrí medzi najväčšie a najrozsiahlejšie slovenské online katalógy firiem a www stránok a ktorý je navyše ideálne optimalizovaný na vyhľadávanie v google. Viac ako 4500 špecializovaných kategórií, skoro 170 000 firemných záznamov a takmer 740 000 používateľov mesačne. K dispozícii sú aj špecializované katalógy na jednotlivých weboch, z ktorých väčšina patrí medzi najnavštevovanejšie: Diva.sk, Najmama.sk, Cestovanie.sk, Nehnutelnosti.sk.

 

Ďalšou pridanou hodnotou služby je aj spravovanie google kampaní. Celá táto služba zjednodušuje klientovi všetku prácu na internete, nakoľko klient dokáže cez jednu kontaktnú osobu – svojho obchodníka, manažovať všetky najdôležitejšie aktivity na internete.

 

Neprehliadnite: