Samsung Smart TV – ponuka filmov a seriálov sa rozširuje o 2000 titulov

Tlačový servis  /  04. 04. 2012, 00:00

Samsung uzavrel celoeurópsku zmluvu so SPI International. Výsledkom tejto spolupráce je aplikácia FilmBox Live, ktorá ponúka výber programov popredných amerických a európskych produkčných spoločností. V budúcnosti sa môžu používatelia tešiť na ďalšie tri špeciálne aplikácie.

Bratislava, 4. apríla 2012 Samsung dnes predstavil novú službu pre inteligentné televízory Samsung s názvom FILMBOX. Prostredníctvom tejto aplikácie si budú môcť používatelia prehrať približne 2000 filmov z knižnice spoločnosti SPI International, ktorá sa radí do tzv. VoD (Video on Demand) kategórie. Aplikácia FILMBOX Live je k dispozícii ako mesačne predplatená služba a zahŕňa päť programov – FILMBOX, FILMBOX Extra, FILMBOX HD, FILMBOX Family a FILMBOX Plus. 

Od apríla 2012 je dostupná v Poľsku, Maďarsku, Bulharsku a Španielsku. V júli tohto roka budú nasledovať Česká republika a Slovensko. Obsahom služby je výber relácií popredných amerických a európskych produkčných spoločností, televízne seriály a viac ako 300 filmových premiér ročne. 

„Našim cieľom je neustále rozširovať ponuku kvalitných videoslužieb dostupných v Európe a aplikácia FILMBOX Live je skvelým prírastkom, ktorý našim zákazníkom sledovanie televízie opäť o kúsok spríjemní,“ uviedol Dan Saunders, riaditeľ divízie Content Services spoločnosti Samsung Europe. 

FightBox HD, FashionBox HD a DocuBox HD

V rámci partnerstva v Európe čoskoro vzniknú ďalšie tri kanály ako samostatné aplikácie:

·         FightBox HD

·         FashionBox HD

·         DocuBox HD

 FightBox HD zavedie divákov do zápasníckej arény, kde budú môcť vidieť bojové umenia, box, wrestling, kickbox a ďalšie disciplíny. FashionBox HD ponúkne pohľad na prehliadkové móla, zákulisie módnych prehliadok alebo spoločenské magazíny, zatiaľ čo DocuBox HD prinesie divákom nezabudnuteľnú zbierku relácií o zvieratách a prírode, ktorá nadchne divákov v každom veku.

Neprehliadnite: