Košické športovisko dostalo novú free WiFi zónu

Tlačový servis  /  21. 03. 2012, 00:00

Športová hala v Košiciach, ktorá sa tohto roku stala domovským stánkom klubu FBO Florko dostala free WiFi zónu. Fanúšikovia košických florbalistov i hádzanárov tak môžu počas zápasov v hale na Alejovej ulici v Košiciach využívať nové bezplatné pripojenie na internet.

Košice, 21.3.2012 – Košice majú ďalšiu zónu s bezplatným prístupom na internet. Okrem dlhodobo využívanej free WiFi zóny v športovej Steel aréne a vo vybraných častiach mesta, prichádza internet aj do športovej haly na Alejovej ulici, ktorú dnes využívajú košickí hádzanári i florbalisti na tréningy profesionálnych družstiev a športových škôl. Košice sú tak jedným z mála miest, v ktorých rastie počet hotspotov – verejných miest, kde sa ľudia pripájajú na internet cez free WiFi .   

„Našou stratégiou je prinášať bezplatný prístup na internet na miesta, kde sa zdržiava veľký počet ľudí. Hotspoty sme umiestnili už na Hlavnú ulicu, na autobusovú a železničnú stanicu i na letisko. Free WiFi môžu využívať fanúšikovia aj v športovom stánku v Steel aréne, kde sa už onedlho začne boj o medaily Tipsport Extraligy. Teraz v marci sa nám podarilo pripojiť aj hádzanárskú halu na Alejovej ulici, kde sa začala vyraďovacia fáza PLAY OFF vo florbale, je to v poradí už náš 17. hotspot,“ hovorí Marián Sabol, manažér pre výstavbu bezdrôtových sietí spoločnosti ANTIK Telecom. 

Manažér florbalového klubu FBO Florko Štefan Tomčo vyjadruje svoju spokojnosť s novou free WiFi zónou „Vedenie klubu i hráči oceňujú, že sa našiel sponzor, ktorý urobil niečo aj pre taký mladý šport, akým je florbal na Slovensku. Vďaka novému hotspotu budú môcť byť športoví fanúšikovia počas zápasov online ako na veľkých štadiónoch.“ 

Bezplatný prístup na internet môžu košičania využiť na miestach, ktoré sú uvedené v nasledujúcej tabuľke. Okrem obchodných centier majú free WiFi aj na autobusovej i vlakovej stanici, na letisku a v centre mesta. Hotspotom v športovej hale na Alejovej ulici priniesla spoločnosť ANTIK Telecom tak svoju v poradí už sedemnástu zónu bezplatného internetu v meste.   

Tabuľka: Zoznam hotspotov od Antiku v Košiciach

Poradové číslo

Miesto hotspotu

1.

OC Galéria – priestranstvo pri detskom kútiku

2.

OC Optima – priestranstvo reštaurácii

3.

OC Cassovia – každá pasáž obchodného centra

4.

OD Dargov – priestranstvo reštaurácií na prízemí

5.

Hlavná ulica – pri malej a veľkej fontáne, pri divadle a pri OD Tesco

6.

Športovo – zábavný areál MC Juh na Alejovej ulici

7.

Areál Ryba na Aničke – reštaurácia a exteriér vrátane priestorov okolo bazénov

8.

Tenisové kurty Anička – reštaurácia a priestory kurtov

9.

Futbalový štadión Lokomotíva

10.

Hokejový štadión Steel aréna

11.

Hádzanárska hala

12.

Amfiteáter Košice

13.

Magistrát mesta Košice

14.

Autobusová stanica – vnútorné priestory haly

15.

Železničná stanica – reštaurácia na 1. poschodí a vnútorné priestory haly

16.

Letisko – vnútorné priestory vstupnej haly

17.

Antik Office – priestory zákazníckeho oddelenia

Zdroj: ANTIK Telecom, a.s., Košice

Neprehliadnite: