Nový poskytovateľ riešení v oblasti elektronických dokumentov

Tlačový servis  /  27. 02. 2012, 00:00

Spoločnosť Zelená pošta s.r.o. je novým poskytovateľom riešení v oblastiach elektronického obehu dokumentov a transformácie papierovej komunikácie. Zelená pošta s.r.o bola založená ako spoločný podnik dvoma silnými hráčmi na trhu v oblasti IT služieb a elektronického spracovania dokumentov, spoločnosťami TEMPEST a.s. a Accalio s.r.o., a preberá prevádzku a ďalší rozvoj služby ZelenaFaktura.sk.

Kľúčovou kompetenciou spoločnosti Zelená Pošta s.r.o. sú systémy na výmenu a spracovanie elektronických dokumentov. Cieľom služby ZelenaFaktura.sk je zefektívňovať podnikové procesy a prispievať k ochrane životného prostredia. Vystavovatelia faktúr môžu pomocou elektronickej fakturácie skvalitniť svoje služby a komunikáciu so zákazníkmi, znížiť náklady spojené s vystavovaním faktúr a poštovými službami, zjednodušiť manažment pohľadávok a zefektívniť archiváciu i sledovanie faktúr. Pre domácnosti je služba ZelenaFaktura.sk  prehľadný a bezpečný nástroj na sledovanie úhrad a faktúr od viacerých dodávateľov. Služba pomôže predchádzať strate dokumentov, omeškaniu platieb a skracuje čas na ich vybavenie. Partnermi využívajúcimi služby ZelenaFaktura.sk sú už dnes Slovenský plynárenský priemysel, a.s. alebo vodárenská spoločnosť Veolia.
„Zákazníkom najmä z oblasti sieťových odvetví chceme ponúknuť ucelenú službu s možnosťou plného outsourcingu fakturačných procesov. Prostredníctvom synergie viacerých poskytovateľov pripojených do služby ZelenaFaktura.sk zvyšujeme podiel zákazníkov, ktorým sú faktúry doručované elektronicky a to s minimálnym navýšením kapitálových výdajov,“ komentuje službu Roman Roštár, konateľ spoločnosti Zelená Pošta s.r.o.
„Zúžitkovaním našich znalostí spracovania korešpondencie pre najväčších zákazníkov sme sa rozhodli vytvoriť a poskytovať alternatívnu službu pre širšie spektrum odosielateľov i príjemcov a výrazne zjednodušiť prácu s elektronickými dokumentami. Stovky miliónov ročne spracovaných fyzických listových zásielok v SR nás núti podporovať prechod na elektronické dokumenty,“ hovorí Karol Martinka, konateľ Zelená Pošta, s.r.o.
 

Neprehliadnite: