Aj vy lietate v oblakoch? Alebo prečo ísť na CloudCamp Bratislava

Platená reklama  /  10. 04. 2012, 00:00

CloudCamp je neformálna konferencia pre ľudí, ktorí sa zaujímajú o nové trendy v oblasti IT, cloud computingu, virtualizácie, high-end technológií, či sú bežní koncoví užívatelia.

Cieľom CloudCampu je priniesť viac svetla do oblakov a to doslova. V posledných rokoch sa cloud computing udomácňuje nielen vo firmách, ale stále častejšie aj v domácnostiach užívateľov. Je to skutočný a komplexný koncept nového prevádzkovania podnikových, či súkromných IT aplikácií a IT infraštruktúry.

CloudCamp sa bude konať 20. apríla v CVTI na Patrónke. Pripravili sme pre vás dve sály plné odborníkov, ktorí budú prezentovať dostupné riešenia a priblížia vám spôsob ako transformovať vaše firemné, alebo osobné IT na cloud model. Našim cieľom je priniesť na jedno miesto ľudí, ktorí sa pohybujú vo svete IT, zaujímajú sa o nové trendy, technológie, nie sú im neznáme pojmy ako cloud computing, konsolidácia, optimalizácia, škálovateľnosť, green IT, či virtualizácia. CloudCamp je akcia pre všetkých, či už ste IT profesionál, developer, koncový užívateľ alebo IT študent.

Na CloudCamp by ste mali prísť najmä preto, že tam bude zábava a príjemná neformálna atmosféra, dozviete sa množstvo nových a užitočných informácií, okúsite technológie na vlastnej koži a ešte k tomu môžete vyhrať zaujímavé ceny.

Chcete sa bratislavského CloudCampu zúčastniť? Zaregistrujte sa ešte dnes, počet účastníkov je obmedzený! Viac o programe si môžete prečítať v sekcii Program a Spíkri na našom webe: www.cloudcamp.sk.

Neprehliadnite: