TEMPEST najlepším partnerom HP pre softvér a technologické služby

Tlačový servis  /  16. 02. 2012, 00:00

Štvrtok, 9. 2. 2012 sa v rakúskom meste Leoben uskutočnilo výročné stretnutie partnerov slovenskej pobočky Hewlett-Packard. Počas podujatia boli vyhlásené ocenenia najlepších obchodných partnerov za rok 2011. Za dosiahnuté obchodné výsledky bol TEMPEST ocenený ako najlepší partner Hewlett-Packard v oblasti predaja softvéru a ako najlepší partner v predaji technologických služieb.

 

Ocenenie za predaj softvéru odráža objem predaného softvéru Hewlett-Packard, vzájomnú spoluprácu pri generovaní nových obchodných príležitostí a počet certifikovaných odborníkov na softvér HP. Ocenenie za predaj technologických služieb reflektuje množstvo uzavretých kontraktov servisných služieb HP Care Pack a HP Contractual.

 

Ceny z rúk generálneho riaditeľa Hewlett-Packard Slovakia, Martina Kubalu, prevzal Peter Krásny, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva spoločnosti TEMPEST. „Už po šiestykrát sme najlepším partnerom HP pre oblasť softvéru. K tomuto oceneniu pribudla tento rok aj cena z oblasti technologických služieb. Obe ocenenia sú potvrdením, že sme kvalitným a dôveryhodným partnerom našich zákazníkov v oblasti služieb a softvéru HP,“ komentuje ocenenie Peter Krásny.

 

TEMPEST je „HP Preferred GOLD Partner“. Viac informácií o kompetenciách a oceneniach od spoločnosti HP nájdete na www.tempest.sk/hp.

Neprehliadnite: