Freecom na CeBIT-e 2012 – čo je nové?

Tlačový servis  /  16. 02. 2012, 00:00

Freecom, ktorý je súčasťou skupiny Mitsubishi Chemical Holdings Group a oceneným výrobcom externých pevných diskov a prenosných úložných zariadení, predstaví na veľtrhu CeBIT počas 6. – 10. marca 2012 v nemeckom Hannoveri svoje nové produkty a služby, rovnako ako súčasný rad digitálnych úložísk a multimediálnych riešení.

 

Freecom predstaví kompletný rad svojich úložných produktov s výnimočným dizajnom, nové inovatívne pevné disky, sieťové úložiska NAS a riešenia SSD, takisto ako budúcu generáciu technológií využívajúcu najnovšie rozhranie Thunderbolt, ktoré umožňuje rýchlejšie dátové prenosy než v minulosti. Rad Freecom si môžete prezrieť v zóne Planet Reseller, v hale 14/15 pri stánku H33.

 

„Dátové úložiská zostanú horúcou témou aj na tohtoročnom ročníku CeBIT-u spolu s tým, ako trh pevných diskov a riešení NAS pokračuje v stále rýchlejšom raste, ktorý by mal zotrvávať aj v nasledujúcich rokoch,“ vysvetľuje Cas de Heus, manažér marketingu a komunikácie v spoločnosti Freecom. „Firmy aj spotrebitelia podobne hľadajú tie najlepšie riešenia pre splnenie svojich požiadaviek a majú záujem nájsť najvhodnejší spôsob ukladania a prístupu k stále rastúcim objemom dát. K dispozícii sú dnes početné možnosti – či ste profesionálny obchodník, používateľ PC, používateľ Mac, alebo niekto, kto jednoducho chce pripojiť úložisko k Smart TV pre záznam a prehrávanie programov. Náš rad inovatívnych produktov ponúka niečo pre každého – od kvalitných externých pevných diskov po vzdialene prístupné súkromné úložiská v cloude a riešeniam navrhnutým špecificky pre prácu so stále bohatším multimediálnym obsahom.“

 

Rad produktov Freecom predstavený na veľtrhu CeBIT 2012 zahŕňa:

 

NOVÉ zariadenia s rozhraním Thunderbolt a disky SSD

Freecom odhalí na veľtrhu CeBIT 2012 nové zaujímavé a inovatívne produkty zahŕňajúce disky SSD a úložiská s vysokorýchlostným rozhraním. Predstavitelia Freecom budú k zastihnutiu pri stánku H33, kde odhalia kompletný rad výhod, ktoré nové produkty ponúkajú.

 

Mobile Drive Sq – VÍŤAZ ceny za produktový dizajn iF GOLD 2012

Nový Freecom Mobile Drive Sq, ktorý bol vyvinutý v spolupráci s uznávaným priemyselným dizajnérom Armanom Emamim, nastavuje nové štandardy pre externé úložné zariadenia. Disk bol nedávno ocenený prestížnym vyznamenaním iF GOLD – rovnaké vyznamenanie v tej istej kategórii získal aj známy výrobca Apple – a vyznačuje sa jedinečným meta-organickým dizajnom s hladkými líniami a štvorcovým tvarom. Tento disk vyzerá naozaj výnimočne vedľa akéhokoľvek notebooku alebo počítača a je možné ho taktiež pripojiť k TV pre záznam a prehrávanie programov.

 

Tento rok do rodiny Freecom Sq pribudnú traja nováčikovia – Hard Drive Sq, Network Drive Sq a Mobile Drive Sq TV. Vydajte sa k stánku Freecom zistiť, prečo tieto novinky vezmú trh v roku 2012 útokom.

 

SilverStore 2-Drive NAS

Sieťový disk SilverStore 2-Drive NAS umožňuje používateľom pristupovať k svojim dátam kedykoľvek a odkiaľkoľvek. S integrovanou funkcionalitou Tonido Private Cloud môžu používatelia prezerať súbory na svojom chytrom telefóne, PC, Mac alebo tablete a doslova tak mať všetky svoje dáta na dosah prsta 24 hodín denne po 7 dní v týždni.

 

Neprehliadnite: