EDWARD NORTON A Daria Werbowy UVÁDZA NA TRH PRADA PHONE LG 3.0

Tlačový servis  /  15. 02. 2012, 00:00

Herec Edward Norton a modelka Daria Werbowy sa stali tvárami celosvetovej reklamnej kampane spoločností LG a PRADA (snímka britského módneho fotografa Davida Simsa) uvádza na trh najnovšie Smartfón, PRADA phone LG 3.0. Ide o tretí telefón z ich spoločnej dielne.

 

Kampaň predstaví popredného amerického herca Edwarda Nortona sa žiarivou filmovou kariérou, hral vo filmoch ako Prvotný strach, Kult hákového kríža, Kráľovstvo nebeské a Klub bitkárov. Okrem herectva sa venuje aj písaniu a réžii, spolupracoval napríklad na filme Neuveriteľný Hulk. Vedľa neho sa objaví modelka ukrajinsko-kanadského pôvodu Daria Werbowy, jedna zo svetovo najznámejších modeliek, ktorá so spoločnosťou PRADA pravidelne spolupracuje.
Obe osobnosti stelesňujú hodnoty, ktoré sú sebe vlastnou aj zariadenia PRADA phone by LG 3.0 - štýlový vzhľad a chytré funkcie. Obe hviezdy excelujú vo svojich odboroch a reprezentujú štýl aj obsah. Norton je ako herec navrhnutý na cenu Akadémie, zatiaľ čo Werbowy drží rekord v počte absolvovaných módnych prehliadok v jednej sezóne, zároveň je to jedna z najlepšie platených modeliek posledných rokov.

Dr Jong-seok Park, prezident a generálny riaditeľ LG Mobile Communications Company hovorí: "Sme potešení, že LG spolupracuje s takto úspešnými ľuďmi, ktorí sú odrazom nášho telefónu PRADA phone by LG 3.0."


Norton dodáva: "Je príjemné spolupracovať so spoločnosťami PRADA a LG, obe značky majú výbornú povesť a sú inovátormi vo svojich odvetviach."

 

PRADA phone by LG 3.0 kombinuje osobitý štýl značky PRADA s inovatívnymi technológiami spoločnosti LG. Telefón tak ponúka jeden z najväčších a najjasnejších displejov na svete – s uhlopriečkou 4,3"a jasom 800 nitov. Do štýlovo čistého dizajnu PRADA zapadá dotykový displej na prednej časti telefónu, zo zadnej časti je patrný Saffianyho rukopis. Telefón je prevedený v klasickej čiernej farbe. Každý detail bol navrhovaný s jednoduchou eleganciou a pritom s vysokým výkonom vďaka technológiám spoločnosti LG. Maximálnu eleganciu završuje štíhlosť telefónu - iba 8,5 mm s minimom tlačidiel.

Ohromujúci je aj výkon telefónu PRADA phone by LG 3.0. Poháňa ho 1GHz dvojjadrový procesor s architektúrou dual-channel. Vďaka dvojpásmovému Wi-Fi sa telefón pripája k internetu maximálnou rýchlosťou.

K telefónu bude dostupná aj séria príslušenstva PRADA, ako je štýlová kolíska, alebo Bluetooth hands-free. K dispozícii bude aj množstvo štýlových puzdier a obalov.

Neprehliadnite: