S novým fotoaparátom Samsung DV300F zvládnete zdieľať fotografie na sociálnych sieťach jednoducho a rýchlo

Tlačový servis  /  13. 02. 2012, 00:00

Samsung DV300F je prvým modelom radu 2View, ktorý je vybavený Wi-Fi technológiou, ktorá vám umožní fotografie okamžite zdieľať so svojimi priateľmi prostredníctvom aplikácií Facebook, Picasa, Flickr či YouTube.

 

Samsung Electronics Co., Ltd., popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie, dnes predstavila v rámci Samsung European Fóra fotoaparát Samsung DV300F – nový prírastok do špičkového radu modelov 2View. Samsung s týmto modelom upevňuje svoje vedúce postavenie na trhu a snaží sa maximálne vyhovieť potrebám používateľov – jednoducho urobiť vlastné autoportréty a v priebehu okamihu snímky zdieľať so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

 

Originálne fotky s aplikáciami Magic Frame a Picture in picture

Fotoaparát Samsung DV300F ponúka 12 šablón so zábavným pozadím a tiež možnosť vytvárať plagáty ako vlastné umelecké diela, ktoré môžu zdobiť steny vašej domácnosti. Funkcia Picture in picture slúži na vytvorenie koláže z dvoch fotografií. Dojem na svojich známych môžete urobiť tiež tým, že skombinujete statický obrázok s videoklipom (Video in picture) a okamžite ho nahrať napríklad na YouTube.

 

Samsung DV300F je prvý model radu 2View, ktorý je vybavený Wi-Fi technológiou, ktorá vám umožní fotografie okamžite zdieľať so svojimi priateľmi prostredníctvom aplikácií Facebook, Picasa, Flickr či YouTube. Svoje snímky môžete uložiť aj na pamäťovú kartu Micro SD, bezdrôtovo sa pripojiť k svojmu domácemu počítaču a okamžite si ich stiahnuť. Rovnako tak môžete využiť on-line služby Samsung AllShare Play či Microsoft SkyDrive, ktoré zaručia bezpečné uloženie a zdieľanie vašich fotografií.

 

Nový fotoaparát stavia na úspechu technológie Samsung 2View. Teraz Samsung predstavuje model s 1,5" predným LCD displejom, vďaka ktorému urobíte tie najkvalitnejšie zábery, nech už sa nachádzate pred alebo za objektívom. Funkcia Child Mode vám pomôže upútať pozornosť vašich ratolestí prostredníctvom animácie pre deti na prednom displeji.

 

Neprehliadnite: