Slovanet výrazne zvýhodňuje bezdrôtových zákazníkov

Tlačový servis  /  11. 09. 2003, 00:00

Slovanet odmeňuje všetkých svojich zákazníkov mikrovlnného pripojenia do internetu výrazným zvýšením rýchlosti alebo objemu prenesených dát bez akéhokoľvek dodatočného platenia. Využívanie bezdrôtovej technológie, ktorá oslobodzuje užívateľov od vysokých telekomunikačných poplatkov, sa tým stáva ešte výhodnejším.

Slovanet výrazne zvyšuje svojim klientom rýchlosť pripojenia alebo objem prenesených dát podľa toho, ktorú službu mikrovlnnej technológie flexiLINE v súčasnosti využívajú. Všetci klienti sú automaticky preradení do vyššej kategórie bez toho, aby museli o to žiadať alebo osobne navštíviť pobočku Slovanetu. Ich mesačný poplatok napriek zvýhodneniu ostáva nezmenený. Najväčší slovenský poskytovateľ internetu bezdrôtovou technológiou sa rozhodol touto formou odmeniť svojich zákazníkov.

Zákazníkom o stupeň zvyšujeme typ služby podľa toho, akú v súčasnosti využívajú. To znamená, že napríklad užívatelia doterajšej služby Flexi Speed 32 získajú Flexi Speed 48. Všetci klienti mesačne výrazne ušetria. Úspora za rok môže, podľa typu služby, činiť aj viac ako 20 000Sk,“ vysvetľuje Ivan Kostelný, riaditeľ predaja Slovanetu. „Našich zákazníkov za využívanie služieb pravidelne odmeňujeme. Okrem kvalitných produktov a servisu sa snažíme ponúkať klientom vždy niečo naviac. Aj preto sme sa im rozhodli zadarmo zvýšiť kapacitu prenesených dát alebo garantovanú rýchlosť.“

Bezdrôtová technológia umožňuje pripojenie do internetu bez platenia drahých telekomunikačných impulzov Slovenským telekomunikáciám. Užívatelia sú spoplatňovaní na základe garantovanej minimálnej rýchlosti alebo množstva prenesených dát. Slovanet, ktorého služba flexiLINE je podľa vlastných prieskumov najpredávanejším produktom bezdrôtového internetu na Slovensku, svojim zákazníkom zvýšil množstvo prenesených dát alebo pri neobmedzenom internete rýchlosť pripojenia pri zachovaní rovnakej ceny.

Slovanet je jedným z najväčších poskytovateľov integrovaných komunikačných služieb pre firemný segment na Slovensku. Spoločnosť je najväčším poskytovateľom internetu v Slovenskej republike, poskytuje virtuálne privátne siete, hlasové služby a prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti ViaSec bezpečnostné riešenia menším a stredným podnikom, ako aj veľkým slovenským organizáciám. V súčasnosti je Slovanet medzinárodným holdingom, medzi členov ktorého patrí okrem spoločnosti Slovanet, jeho dcérskej spoločnosti ViaSec aj česká spoločnosť SkyNet. Podiel Slovanetu na trhu podnikových infokomunikačných služieb Slovenska je viac ako 20 %.

Neprehliadnite: