Gemius zahajuje prípravy na štvrtý ročník medzinárodnej konferencie Internet CEE

Tlačový servis  /  03. 02. 2012, 00:00

Spoločnosť Gemius, líder v oblasti internetového výskumu v Európe, severnej Afrike a na Strednom východe, zahájila spolu s partnermi prípravy 4. ročníka medzinárodnej konferencie Internet CEE. Akcia prebehne v dňoch 16-17. mája vo Varšave a jej hlavnou témou bude "Data connected".

Konferencia Internet CEE 2012, organizovaná spoločnosťou Gemius v spolupráci s firmou NoNoobs, zaoberajúcou sa vydavateľskou činnosťou a organizáciou eventov, je už štvrtým ročníkom veľmi úspešnej akcie. Konferencia, ktorá prebehne v dňoch 16.-17. mája 2012 vo Varšave sa bude venovať predovšetkým oblastiam internetového reklamného trhu, e-commerce a internetových médií a ako predchádzajúce ročníky, zhromaždí kľúčových hráčov z oblasti internetu.

 

 

„Očakávame, že tohtoročná konferencia bude akýmsi zhrnutím najdôležitejších udalostí v odvetví internetu, ktoré prebehli od poslednej konferencie Internet CEE. S ohľadom na mimoriadny ohlas, ktorý Gemius zaznamenal po predchádzajúcom ročníku akcie, a na vplyv, ktorý má tento projekt na integráciu internetových trhov celého regiónu, sa veľmi tešíme na prípravu ďalšieho ročníka Internet CEE,“ komentuje Marta Klepka, International Marketing Director spoločnosti Gemius. „Tohtoročná akcia prebehne pod heslom Data Connected a bude sa zaoberať vplyvom internetu a mobilných technológií na fungovanie spoločností a na efektívnu komunikáciu. Toto dvojdňové stretnutie odborníkov sa tiež zameria na diskusiu o tom, ako médiá a firmy, pôsobiace v odvetví internetu, napĺňajú potreby svojich klientov a na vzájomnú interakciu značky a spotrebiteľov na internete,“ hovorí Dariusz Sokolowski, predseda spoločnosti NoNoobs.

 

Tri predchádzajúce ročníky konferencie (2007, 2008 a 2010) si vydobyli značné renomé na európskej i celosvetovej úrovni a potvrdili tak dôležitosť organizovania takejto udalosti. Internet CEE dokázal zhromaždiť renomovaných odborníkov z oblasti internetu. Akcia sa zameriava na zdieľanie nápadov, myšlienok a know-how kľúčových hráčov zo strednej a východnej Európy. V roku 2010 na konferencii vystúpili zástupcovia týchto významných spoločností: Yahoo!, ZenithOptimedia, Microsoft, The Economist Online, Yandex, Mail.ru a mnoho ďalších. „Internet CEE je pozoruhodná konferencia, pretože sa na nej môžeme zoznámiť s najúspešnejšími projektmi v oblasti digitálnych médií a máme možnosť nadviazať a rozvíjať vzťahy priamo s autormi týchto projektov. Je skvelé, že existuje takáto príležitosť,“ hovorí Maciej Wicha, člen predstavenstva IAB a obchodný riaditeľ najväčšieho poľského vydavateľstva Agora SA a zároveň hosť konferencie v roku 2010.

Neprehliadnite: