Do kina na 3D film s 3D okuliarmi od LG

Tlačový servis  /  03. 02. 2012, 00:00

Spoločnosť LG Electronics (LG), ktorá je svetovým lídrom a technologickým inovátorom v domácej zábave odporúča všetkým návštevníkom kina, aby si na premietanie 3D filmu vzali 3D okuliare od LG. Nemusia si tak požičiavať špinavé, poškriabané okuliare od prevádzkovateľov multiplexov a v niektorých prípadoch za ne nemusia ani platiť požičovné, ktoré sa pohybuje okolo 50 centov.

3D okuliare v kinách bývajú značne nekomfortné. Prevádzkovateľom kina ide predovšetkým o ich dlhú životnosť, na komfort už sa toľko nemyslí. Často navyše dostanete okuliare špinavé alebo poškriabané, filmový zážitok potom nie je dokonalý. LG preto všetkým radí, aby si vzali do kina na 3D film 3D okuliare, ktoré dostali k svojmu 3D televízoru LG CINEMA 3D. Sledovanie filmu potom bude maximálne komfortné.

 
"Naše televízory LG CINEMA 3D používajú rovnakú technológiu FPR (film-type Patterned retarder) a RealD, ako tá najlepšia 3D kina. Vďaka tomu si už nemusíte požičiavať ťažké a nekomfortné okuliare od prevádzkovateľov kín, ale môžete použiť ľahké a designové, ktoré ste dostali k svojmu 3D televízoru od LG," hovorí Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.


Nedávno spoločnosť LG predstavila tri nové modely okuliarov - LG F310, klip LG F320 a model Alain Mikli LG F360. Okuliare sú komfortné na nosenie a vďaka zakriveným šošovkám vyzerajú veľmi elegantne. Okuliare LG F310 charakterizuje osobitý dizajn, ktorý kombinuje jemné línie v tenkých obrúčkach. Na rozdiel od iných 3D okuliarov sú šošovky zaoblené, čo je prirodzenejšie a okuliare lepšie vyhovujú tvaru tváre. Tým vylepšujú celkový 3D zážitok. Okuliare vážia iba 13,5 gramov, takže sú o 20% ľahšie, než predchádzajúce 3D okuliare.

Druhou novinkou je klip LG F320. Ten je určený pre tých divákov, ktorí používajú dioptrické okuliare. Klip sa na bežné okuliare len "zacvakne", pri pozorovaní obrazu cez tieto okuliare potom dotyčný uvidí 3D obraz. Oproti predchádzajúcej generácii klipu bola váha znížená o 25%, váži tak len 5,5 g. V spolupráci s dizajnérom Alainom Miklim boli navrhnuté okuliare LG F360. Športové okuliare opäť využívajú zakrivené šošovky, takže perfektne sedia na tvári.

 

Neprehliadnite: