Spoločnosť Nikon pridáva do radu COOLPIX trojicu fotoaparátov s jednoduchým používaním

Tlačový servis  /  01. 02. 2012, 00:00

spoločnosť Nikon Europe odhalila tri nové kompaktné fotoaparáty, ktoré rozširujú sériu COOLPIX. Túto trojicu tvorí ultratenký fotoaparát COOLPIX S2600 s rozlíšením 14 miliónov pixelov a 5-násobným optickým priblížením, jednoduchý fotoaparát COOLPIX L25 s jednoduchým automatickým režimom a fotoaparát COOLPIX L26 s rozlíšením 16 miliónov pixelov a záznamom videa jedným dotykom.

 

„Tieto tri nové produkty poskytujú jednoduchý vstup do sveta fotografovania,“ hovorí Nicolas Gillet, produktový manažér pre spotrebiteľské produkty spoločnosti Nikon Europe. „Fotoaparát COOLPIX S2600 je štíhly, ale ponúka veľa funkcií. Je vybavený širokouhlým zoomom, ostrým záznamom videa a množstvom automatických funkcií proti rozmazaniu snímky. Fotoaparáty COOLPIX L25 a COOLPIX L26 umožňujú jednoduchú obsluhu a sú vybavené inteligentnou automatickou technológiou, ktorá umožňuje zaznamenávať úžasné fotografie a videá v akejkoľvek situácii.“


Štýlovo jednoduchý: fotoaparát COOLPIX S2600
Vďaka hrúbke 19,5 mm si môžete tento vreckový fotoaparát COOLPIX S2600 vziať všade so sebou, aby vám nikdy neunikla žiadna príležitosť na zachytenie pamätného okamihu. Vďaka ostrým a verným snímkam alebo videozáznamom s HD rozlíšením (720p) si môžete vychutnať všetky najlepšie chvíle života, od nocí v meste v spoločnosti priateľov až po prvý úsmev dieťaťa.

 

Precízny širokouhlý objektív NIKKOR s 5-násobným zoomom spolu s obrazovým snímačom s rozlíšením 14 miliónov pixelov umožňujú zachytiť neuveriteľne detailné fotografie, z ktorých možno vytvoriť nádherné zväčšeniny. Fotoaparát sa ľahko prenáša a navyše je jeho používanie veľmi jednoduché vďaka niekoľkým automatickým funkciám umožňujúcim bezproblémové snímanie. Jednoduchý automatický režim optimalizuje všetky nastavenia fotoaparátu podľa svetla, v ktorom snímate. Automatická voľba motívových programov zase vyberá optimálny motívový program. Štyri druhy technológie zabraňujúce rozmazávaniu vrátane elektronickej stabilizácie obrazu súčasne automaticky zabraňujú rozmazaniu snímok.

Ak chcete byť tvoriví, vstavaná ponuka retušovacích funkcií uľahčuje pridanie elegancie vašim snímkam bez použitia počítača – funkcia selektívnej farby napríklad prevedie vašu snímku do monochromatického režimu a potom pridá farbu do vybranej oblasti.

Fotoaparát COOLPIX S2600 sa dodáva v šiestich farbách: striebornej, čiernej, červenej, ružovej a v špeciálnej fialovej a čiernej verzii so vzorom. Fotoaparát bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 99 €.


Jednoduchý začiatok: fotoaparát COOLPIX L25

Fotoaparát COOLPIX L25 je určený pre všetkých, ktorí práve začínajú s fotografovaním – umožňuje bez námahy zaznamenávať vynikajúce fotografie a videá. Jednoduché ovládanie a inteligentná automatická technológia robí z tohto fotoaparátu s rozlíšením 10 miliónov pixelov odborníka na snímky – vy ním byť nemusíte.


Jednoduchý automatický režim optimalizuje všetky nastavenia fotoaparátu podľa dostupného svetla. Vďaka tomu budú vaše snímky pôsobivé za každých okolností. Vstavané funkcie elektronickej stabilizácie obrazu a detekcie pohybu zabraňujú účinkom chvenia fotoaparátu a systém inteligentného portrétu zahŕňa funkcie, ako je samospúšť s detekciou úsmevu a zjemnenie pokožky, ktoré zaručujú, že budú všetky portréty dokonalé.

 

Širokouhlý objektív fotoaparátu COOLPIX L25 s 5-násobným zoomom umožňuje zachytiť akúkoľvek fotografiu od ostrých detailných snímok po skupinové snímky. Veľký displej LCD s uhlopriečkou 7,5 cm (3,0") vám zase umožňuje jednoducho prezerať vytvorené snímky. Fotoaparát je napájaný pomocou štandardných batérií AA, takže ho môžete jednoducho napájať a používať, nech ste kdekoľvek – dajú sa kúpiť po celom svete. 

 

Fotoaparát COOLPIX L25 sa dodáva v štyroch farbách: striebornej, čiernej, červenej a bielej. K dispozícii bude za odporúčanú maloobchodnú cenu 69 €.

 

Pre dôležité veci v živote: fotoaparát COOLPIX L26
Fotoaparát COOLPIX L26 je ďalším fotoaparátom s úžasne jednoduchým používaním, vďaka ktorému je záznam fotografií a videosekvencií radosťou. Má všetko, čo potrebujete, aby ste mohli zachytiť všetky dôležité okamihy v živote: rozlíšenie 16 miliónov pixelov, širokouhlý objektív NIKKOR s 5-násobným optickým priblížením, displej LCD s uhlopriečkou 7,5 cm (3,0") a záznam videa s HD rozlíšením (720p).

 

Vďaka jednoduchému automatickému režimu a záznamu videa jedným dotykom je fotografovanie a nahrávanie videosekvencií radosťou. Od detailných fotografií zblízka až po skupinové rodinné fotografie, objektív NIKKOR s 5-násobným optickým priblížením a veľkým rozlíšením detailov umožňuje záznam živých snímok, z ktorých možno vytvoriť pôsobivé zväčšeniny. Snímky a videosekvencie si tiež môžete rýchlo kopírovať priamo do svojho telefónu alebo počítača, a ľahko ich tak zdieľať s priateľmi a rodinou.

Fotoaparát COOLPIX L26 sa dodáva v troch farbách: striebornej, čiernej a červenej. K dispozícii bude za odporúčanú maloobchodnú cenu 99 €.

 

 

ViewNX 2

Softvérový ​​balíček všetko v jednom ViewNX 2 umožňuje jednoduché a rýchle importovanie, prechádzanie, upravovanie a zdieľanie statických snímok aj videosekvencií. Rovnako ako jeho veľmi úspešný predchodca ViewNX je aj softvér ViewNX 2 jednoducho použiteľnou súpravou programov, ktorá ponúka mnoho funkcií nad rámec štandardných možností operačného systému. Novo pridané funkcie úpravy videosekvencií sú prevzaté priamo z programov pre oceňované profesionálne zrkadlovky Nikon. Používatelia tak môžu vytvárať aj ohromujúce videosekvencie. Softvér ViewNX 2 sa dodáva so všetkými digitálnymi fotoaparátmi Nikon a je k dispozícii aj na stiahnutie zdarma.

 

EXPEED C2

Pôvodný systém spracovania obrazu EXPEED v sebe obsahoval všetky skúsenosti a technológie vyvinuté za dlhú históriu spoločnosti Nikon. Teraz, vďaka najnovšej verzii známeho systému Nikon EXPEED C2, sa možnosti fotografie ďalej rozširujú: zdokonalené nahrávanie videosekvencií, vysoký výkon pri vysokej citlivosti a maximálna kvalita snímky. EXPEED C2 maximalizuje výkon snímača na dosiahnutie čistého a realistického obrazu so živými farbami, nižším šumom a jemnými tonálnymi prechodmi s cieľom vytvoriť vynikajúce fotografie a videosekvencie.

 

Nikon my Picturetown

Teraz môžete bezpečne a ľahko zálohovať svoje snímky pomocou portálu my Picturetown (www.mypicturetown.com), bezplatnej on-line služby na ukladanie a zdieľanie digitálnych fotografií, ktorú vám prináša spoločnosť Nikon. Jednoduché zdieľanie spomienok zachytených na fotografiách s priateľmi a usporiadanie cenných spomienok do on-line zbierok. Získate 2 GB voľného miesta na ukladanie tisícov spomienok a ak potrebujete uložiť viac snímok, svoje členstvo si môžete kedykoľvek rozšíriť na Zlatý účet.

Neprehliadnite: