Vaše video s doposiaľ najvybavenejším radom videokamier Samsung

Tlačový servis  /  10. 01. 2012, 00:00

Tri nové videokamery Samsung na čele s prémiovým modelom Samsung QF20 umožňujú jednoduché nahrávanie a rýchle zdieľanie vášho videa.

 

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co., Ltd. dnes predstavila najnovšie prírastky do rodiny videokamier, ktoré ponúkajú celý rad nových užitočných funkcií pre každého používateľa. Videokamera Samsung QF20 prináša novú funkciu Switch Grip, vďaka ktorej môžete nahrávať pohodlne z troch rôznych uhlov. Kamera s označením QF20F má navyše integrovanú revolučnú Wi-Fi technológiu, vďaka ktorej je ukladanie a zdieľanie videí rýchle a jednoduché. Videokamera Samsung F80 je nepostrádateľným rodinným spoločníkom, ktorého si vezmete kamkoľvek, zatiaľ čo Samsung W300 je pre svoj robustný dizajn jednoznačnou voľbou pre nevyliečiteľných dobrodruhov.


Flexibilná rodinná zábava s modelmi Q20/QF20

Videokamera Samsung Q20 vychádza z populárneho modelu Q10 a prináša funkciu Switch Grip 2, ktorá umožňuje Vertical Recording (vertikálne nahrávanie), a tým zvyšuje flexibilitu nahrávania z troch uhlov. Switch Grip vďaka gyroskopickému snímaču vo vnútri rozpozná uhol a otočí displej do polohy, z ktorej možno ľahko sledovať a ovládať nahrávanie. Model Samsung QF20 disponuje aj funkciou Auto-Backup, s ktorou je možné rýchlo a bezpečne zálohovať svoje spomienky na vybrané PC.


Štýlová videokamera Samsung Q20 ponúka kvalitný 1080i Full HD videozáznam, 20x optický zoom a kreatívne funkcie v tenkom a ľahko prenosnom dizajne. Je ideálnym spoločníkom pre mladé aktívne rodiny, pretože je ľahká a ľahko ovládateľná. Videokamera Samsung Q20 obsahuje nové "Shake It" funkcie, ktoré sa pridávajú náhodne jednoduchým chvením kamery a dodajú vtip rodinnému videu. Napríklad Art Time-lapse (časozberný záber) vrátane spätného časozberného záznamu dodávajú veľký priestor pre vlastnú tvorivosť kameramana. Naopak funkcia One Touch recording a dotykový LCD displej uľahčujú ovládanie a editáciu záznamu jednoduchým stlačením jedného tlačidla.


Odolná videokamera Samsung W300/W350 pre extrémne zábery v extrémnych podmienkach

Videokamery Samsung W300 sú najnovším prírastkom "robustného" radu vreckových videokamier navrhnutých tak, aby splnili úlohu ideálneho spoločníka pre športových a outdoorových nadšencov. Vodeodolnosť do hĺbky piatich metrov, schopnosť vydržať pád z výšky až dvoch metrov a protiprachová úprava dovoľujú používateľom zachytiť všetky dobrodružstvá ich životného štýlu v podobe kvalitného videozáznamu s rozlíšením 1080/30p Full HD. Inovatívne funkcie boli navrhnuté špeciálne pre extrémne použitie – napríklad s využitím prídavného plaváku v modeli W350 je možné filmovať, zatiaľ čo kamera pláva na hladine. 5M BSI CMOS senzor a objektív F2.2 zase uľahčujú fotografovanie pri slabom osvetlení a sprostredkujú vysoko kvalitný obraz. Funkcia Switch Grip (len v modeli W350) zabezpečí, že vaše videá zostanú v ideálnej polohe, či už ste na rafte na divokej vode alebo natáčate zoskok padákom!


Rodinné zážitky v HD s videokamerou Samsung F80

Videokamera Samsung F80 je výbornou voľbou pre natáčanie rodinného videa, prináša vylepšenú kvalitu obrazu HD v cenovo dostupnom a elegantnom balení, inteligentné funkcie a pripojenie cez HDMI kábel. 52x optický zoom a 65x Intelli-Zoom vám dovolia zábery zblízka. Model F80 ponúka 1280 x 720 30p záznam pre jasný obraz so všetkými detailmi vďaka 1/3.2 "CMOS senzoru s rozlíšením 5M pixelov, kvalitné 1080i rozlíšenie videa cez HDMI a funkciu Smart Background Music II, ktorá umožňuje ľahko pridať vlastné soundtracky, aby vaše filmy boli skutočne nezabudnuteľné.

 

„Náš najnovší rad videokamier ponúka perfektné riešenie pre akýkoľvek životný štýl. QF20 ponúka funkciu Wi-Fi pripojenie pre najjednoduchší spôsob zdieľania a uchovávania spomienok. Či už ste aktívna rodina, outdoorový nadšenec alebo začínajúci režisér, každá z týchto videokamier ponúka výnimočný dizajn a funkcie, vďaka ktorým vaša tvorivosť ožije,“ uviedol Jiří Kolařík, produktový manažér divízie Digital Imaging spoločnosti Samsung Electronics.


Vytvorte si spomienky v umeleckej kvalite

Všetky videokamery nového radu ponúkajú kreatívne funkcie, ktoré ozvláštnia vaše videá, a to bez nutnosti následnej úpravy záznamu či dokonca využitia počítača! S využitím funkcie My Clip, ktorá je dostupná vo všetkých modeloch celého radu, môžete jednoducho vybrať a označiť tie najdôležitejšie časti záznamu a ihneď tak vytvoríte "montáž" najzaujímavejších zachytených momentov. Vylepšená funkcia Smart BGM II (Background Music) dodá atmosféru vašim filmom synchrónnou hudbou, ktorá sa hlasitosťou automaticky prispôsobí vášmu videoklipu. Všetky videokamery tiež vedia robiť brilantné statické záznamy (Still Shot - fotografia) – pre chvíle, ktoré si to zaslúžia!

Neprehliadnite: