IFS získalo ocenenie „Software bsoco of the Year“ v kategórii ERP

Tlačový servis  /  03. 01. 2012, 00:00

Ocenenie bolo udelené na základe hlasovania medzinárodnej komunity používateľov stránok bsoco.com. Hodnotené boli 4 základné hľadiská (výkonnosť, ergonómia, bezporuchovosť a služby).

 

Bsoco (business software comparison), popredný svetový komunitný portál na porovnávanie podnikového softvéru, tohto roku prvýkrát udeľoval ocenenia, ktoré vychádzajú z hodnotenia samotných používateľov informačných systémov. Hodnotenie jednotlivých systémov prebieha podľa 4 hľadísk (výkonnosť, ergonómia, bezporuchovosť a služby). Výsledkom je rebríček informačných systémov, ktorý môže zákazníkom pomôcť zorientovať sa v širokej ponuke na trhu a vybrať vhodné riešenie.

Do hlasovania sa zapojilo 3 900 používateľov z 55 krajín sveta. Bsoco bezplatný zoznam softvéru a Bsoco bezplatný porovnávač softvéru sa obracia ako na kupujúcich, ktorí si prajú získať tie najlepšie IT riešenia, tak na vydavateľov alebo na sprostredkovateľov týchto aplikácií. Stránky Bsoco sú takisto aj adresárom kľúčových poradcov z rôznych odborov (ERP, PIS, CRM, e-mailing, CMS, E-Commerce, e-learning). Web Bsoco prináša svojim používateľom plnú podporu a pomoc pri hodnotení a výbere riešenia, ktorá sa opiera o komunitu kvalifikovaných používateľov.

„Toto ocenenie si veľmi vážime,“ uviedol generálny riaditeľ IFS Czech Zdeněk Fous. „Predstavuje potvrdenie skutočnosti, že IFS aplikácie sú v oblasti výkonnosti, bezporuchovosti a v ďalších hodnotených hľadiskách naozaj špičkovým produktom medzi systémami ERP.“

Neprehliadnite: