Gemius má nového predsedu predstavenstva

Tlačový servis  /  22. 12. 2011, 00:00

Gemius mení zloženie predsedníctva spoločnosti. Dňa 7. decembra 2011 bol Piotr Ejdys, doterajší člen dozornej rady, zvolený predsedom predstavenstva spoločnosti Gemius. Piotr Ejdys nahradil v tejto pozícii súčasného predsedu, Artura Zawadzkého, ktorý bude teraz zastávať funkciu podpredsedu predstavenstva.

 

Piotr Ejdys pôsobí v spoločnosti Gemius už jedenásť rokov a funkciu predsedu predstavenstva už zastával v rokoch 2001-2009. Nový predseda predstavenstva spoločnosti Gemius absolvoval odbor IT na Varšavskej univerzite a špecializuje sa na oblasť umelej inteligencie. Je autorom a spoluautorom mnohých publikácií v oblasti teórie IT a výskumu a tiež vysokoškolským pedagógom. Okrem toho je členom Európskej organizácie pre prieskum trhu a verejnej mienky (ESOMAR). Vo svojej doterajšej funkcii, ako člen dozornej rady, mal na starosti oblasť IT v skupine Gemius a priamo dohliadal na rozvoj spoločnosti AdOcean. „V posledných troch rokoch sa Artur Zawadzki plne venoval rozvoji našej spoločnosti, za čo by som mu rád poďakoval. Zároveň je mi veľkou cťou a potešením, že opätovne nastupujem na pozíciu predsedu predstavenstva a som pripravený čeliť novým výzvam, ktoré na mňa čakajú. Behom posledných desať rokov sa stal rozvoj našej firmy jedným z najdôležitejších cieľov môjho života“, komentuje Piotr Ejdys.

Artur Zawadzki, doterajší predseda predstavenstva spoločnosti Gemius, bude zastávať funkciu podpredsedu predstavenstva, v ktorej pôsobil v rokoch 2003–2009. Artur Zawadzki pracuje v spoločnosti Gemius už od roku 2001. Pred príchodom do agentúry Gemius sa zaoberal rozvojom internetu v Poľsku a podporou moderných e-business riešení. „Som presvedčený, že súčasné zmeny sa ukážu byť tou najlepšou voľbou pre Gemius, pretože Piotr Ejdys má rozsiahle skúsenosti v oblasti riadenia spoločnosti a verím, že bude výborným lídrom našej firmy“, komentuje Artur Zawadzki.

Neprehliadnite: