PRADA A LG SA Previedla Vo veľkom štýle

Tlačový servis  /  17. 12. 2011, 00:00

Spoločnosti LG Electronics a PRADA predstavili najnovší výsledok spolupráce - šikovný telefón PRADA phone by LG 3.0. Tento netrpezlivo očakávaný telefón je už tretím v poradí, ktorý vznikol počas spolupráce oboch spoločností.

 

PRADA phone by LG 3.0 v sebe kombinuje osobitý štýl značky PRADA s inovatívnymi technológiami výrobcu LG, ako je napríklad jeden z najväčších a najjasnejších displejov u mobilných telefónov na svete. Má uhlopriečku 4,3"a jas 800 nit.

Elegantný a čistý dizajn je základnou filozofiou značky PRADA. Telefónu dominuje lesklý dotykový displej na prednej strane a Saffiano podpis na zadnej strane telefónu. Telefón je v klasickej čiernej farbe as nízkym profilom s hrúbkou 8,5 mm. Telefón PRADA phone by LG 3.0 poháňa procesor taktovaný na 1 GHz s dvoma jadrami a dvojkanálovou architektúrou. Rovnako nechýba dvojpásmová sieť Wi-Fi.

"PRADA by LG 3.0 predstavuje jedinečnú kombináciu elegantného dizajnu PRADA, v spojení s tou najvyspelejšou technológiou mobilných telefónov LG dnešnej doby. Sme radi, že tento unikátny produkt môžeme ponúknuť zákazníkom," uviedol Radek Hadraba, Sales Manager divízie mobilných telefónov, LG Electronics CZ.

Dôraz na eleganciu je viditeľný hneď po zapnutí telefónu. PRADA phone by LG 3.0 ponúka špeciálne užívateľské rozhranie kombinujúce výnimočnú čiernu, šedú a bielu farbu. Za týmto unikátnym rozhraním sa skrývajú všetky výhody operačného systému Android vo verzii Gingerbread. Majitelia tohto telefónu v budúcnosti získajú aktualizáciu na Android vo verzii Ice Cream Sandwich.


Telefón sa veľmi príjemne ovláda vďaka 4,3" NOVA displeju s jasom 800 nit. Ten umožňuje majiteľom prezerať fotografie a ďalší obsah aj na priamom slnečnom svetle. Telefón má 8 Mpx fotoaparát a 8 GB užívateľskú pamäť. Každý si tak môže zachytiť dôležité okamihy vo svojom živote v najlepšej možnej kvalite.


Kľúčové vlastnosti

  • Operačný systém: Android Gingerbread

  • Pamäť: 8 GB užívateľskej pamäte

  • Uhlopriečka displeja: 4,3 "

  • Rozlíšenie: WVGA (800 × 480)

  • NOVA displej: 800 nit

  • NFC

  • Fotoaparát: 8 Mpx

  • 1 GHz Dual-Core/Dual Channel Processor

  • Batéria 1540 mAh

 

História spolupráce PRADA-LG

Spolupráca spoločností PRADA a LG začala v roku 2006. Výsledkom boli dva špičkové telefóny, ktoré sa na trh dostali v roku 2007 a 2008. Hlavný dôraz bol kladený na všetky prvky telefónu, od softvéru a ovládanie až po konštrukciu, dizajn a zabalenie produktu.


PRADA phone by LG 1.0 bol priekopníkom v oblasti módnych mobilných telefónov. Zaznamenal obrovský úspech, predalo sa ho viac ako milión kusov. Tento prémiový telefón kombinoval najprogresívnejšie technológie a štýlový dizajn. Dôkazom unikátnosti tohto telefónu je, že ho nájdete ako súčasť stálej expozície Múzea moderného umenia v New Yorku a taktiež Múzea súčasného umenia v Šanghaji.


PRADA phone by LG bol technologicky revolučným telefónom. Bol to prvý mobilný telefón s dotykovým displejom a verzia 2.0 ponúkala unikátny doplnok - hodinky s technológiou Link, ktoré zobrazovali informácie o volajúcom, bolo tu možné prečítať SMS správy, prechádzať históriu hovorov a nechýbala ani dvojcestná notifikácia medzi telefónom a hodinkami.

Neprehliadnite: