Ako dopadol výskum verejnej mienky o elektronických službách na Slovensku?

Milan Ištván  /  11. 09. 2003, 00:00

DOWNLOAD / Včera sociologicka Dáša Plintovičová z Výskumného ústavu spojov v Banskej Bystrici dokončila záverečnú správu z výskumu verejnej mienky Občania Slovenska a elektronické služby verejnej správy, ktorý na objednávku PPP a ITAS realizovala v júni 2003 Agentúra MVK. Ponúkame Vám možnosť stahnuť si ju a podrobne preštudovať.

Kompletnú správu si môžete stiahnuť TU.

Grafy ku správe môžete stiahnuť TU.


Podrobnejšie informácie:

PPP a ITAS prezentovali výsledky výskumu o eGovernmente

Vo štvrtok pripravili Partnerstvá pre prosperitu (PPP) a IT Asociácia Slovenska (ITAS) prezentácie výsledkov reprezentatívneho výskumu verejnej mienky „Občania Slovenska a elektronické služby verejnej správy“, ktorý na ich objednávku koncom júna 2003 realizovala Agentúra MVK. Predpoludním sa najprv v priestoroch Siemens Fóra zišli zástupcovia IT firiem a štátnej správy, popoludní sa v hoteli Danube konala tlačová konferencia. V tomto článku Vám prinášame fotoreportáž zo včerajšieho dňa.

Výsledky unikátneho výskumu aj o používaní počítačov a internetu na Slovensku

Občianske združenie Partnerstvá pre prosperitu a IT asociácia Slovenska prezentujú na Inet.sk výsledky reprezentatívneho omnibusového výskumu verejnej mienky “Občania Slovenska a elektronické služby verejnej správy”. Ako veľmi využívajú slováci počítače a internet? Koľko sú za internet ochotní zaplatiť?

Neprehliadnite: