Softvér s revolučnou technickou podporou

Tlačový servis  /  13. 12. 2011, 00:00

Revolúcia zdarma Softvér s revolučnou technickou podporou Na Slovensku štartuje nový nástroj s revolučnou technickou podporou

Spoločnosť s globálnymi ambíciami NEKOR-EU, s.r.o. vstupuje 12. decembra 2011 na slovenský trh s nástrojmi na výrobu www stránok zadarmo. Ako prvý na svete pristúpili k implementácii systému technickej podpory priamo do administračného rozhrania nástroja na výrobu web stránok a eshopov.

Nazvali ho WEBUJE.SK. V nadväznosti na konkurenciu uvádzajú, že nevytvárali softvér pre babičky, ale pre tých, ktorí chcú okamžitý prínos pre svoje podnikanie. Spustenie WEBUJE.SK prinesie užívateľom jednu z najrýchlejších ciest k profesionálnym stránkam zdarma, vrátane garantovanej bezplatnej technickej podpory.

 

"Chceli sme, aby používatelia neriešili problémy cez rôzne fóra, neboli nútení hľadať na internete informácie, aj keď používajú nástroj zdarma. Overili sme, že užívatelia, na ktoré náš veľmi rýchly a jednoducho použiteľný produkt mierime, ocenia práve okamžite dostupnú technickú podporu. Náš softvér vie všetko potrebné, obsahuje mnoho funkcií a doplnkov a jednoducho sa ovláda. Napriek tomu chceme byť klientom hneď po ruke. "- Uvádza Martin Smýkal, CEO firmy.

S WEBUJE.SK spoločnosť sleduje teda tri hlavné ciele: jednoduchosť použitia, ktorú zastupuje napr prehľadný sprievodca vytvorením webu, rýchlosť práce, kedy užívateľ nepotrebuje hľadať v rozsiahlych manuáloch a už spomínanú revolučné podporu.

 

Neprehliadnite: