Inštalácia chello v septembri len za korunu

Tlačový servis  /  04. 09. 2003, 00:00

Spoločnosť UPC Slovensko rozširuje svoju bezkonkurenčnú ponuku internetu po kábli v ďalších mestských častiach Bratislavy a dramaticky znižuje cenu inštalačného poplatku na symbolickú 1,- Sk z pôvodných takmer dvetisíc korún. Káblový internet je pritom dostupný už v štyroch mestských častiach Bratislavy.

Vysokorýchlostný internet po sieti káblových rozvodov „chello“ je teda opäť prístupnejší v mestských častiach Staré Mesto, Dlhé Diely, Lamač a Petržalka.

V lete sa v týchto lokalitách uskutočnil projekt modernizácie káblových rozvodov, ktorý umožňuje obojstranný prenos dát a vylepšuje príjem televízneho signálu. Všetci záujemcovia z uvedených mestských častí určite uvítajú, že v septembri je inštalačný poplatok je iba 1,- Sk.

Záujemca o chello musí iba zložiť vratný depozit za modem (2 499,- Sk) a potom bude každý mesiac platiť len jeden fixný paušál (1 699,- Sk) – bez ohľadu na čas strávený na internete. V porovnaní s ADSL má tú výhodu, že užívateľ platí iba jeden poplatok za prístup k internetu a nie dva za telefónnu linku a internet. chello nie je viazané na odber telefónnej služby, neobsadzuje existujúcu telefónnu linku a umožňuje paralelné sledovanie káblovej TV.

Obyvatelia Bratislavy – Starého mesta si môžu službu chello objednať on-line cez www.upc.sk alebo kontaktovať infolinku UPC pod telefónnym číslom +421 2 594 22 444. Uvedené ceny sú vrátane DPH.

chello je vedúcim európskym poskytovateľom širokopásmového internetového pripojenia s viac ako 700 000 zákazníkmi v ôsmych európskych krajinách: Holandsku, Rakúsku, Švédsku, Nórsku, Francúzsku, Belgicku, Poľsku a Maďarsku. Služba chello poskytuje stále širokopásmové internetové pripojenie za pevnú cenu bez telefónnych nákladov a rýchly a jednoduchý prístup do rozsiahleho sveta zábavy a informácií. Okrem toho, portály chello uvádzajú v miestnych jazykoch lokálne, národné aj medzinárodné obsahy širokopásmových pripojení. chello broadband je dcérskou spoločnosťou United Pan-Europe Communications N.V. (UPC) a súčasťou UPC Media Division.

Neprehliadnite: