Viac internetu v TV BRAVIA vďaka aktualizácii firmvéru

Tlačový servis  /  09. 12. 2011, 00:00

S aktualizáciou firmvéru na televízoroch BRAVIA si užijete ešte viac on-line obsahu. Nový firmvér prináša YouTube videá v HD rozlíšení, Facebook na celej obrazovke televízora, správy z Twittra počas sledovania programu, ale aj zlepšenú funkciu TrackID, ktorá vám rýchlo vyhľadá informácie o skladbách z internetu. Teraz vám už nič nebráni stať sa závislým na internete.

 

Ešte viac z internetu

Sledovanie videí z internetu na mobile či počítači sa nikdy nevyrovná zážitku z pozerania na veľkej obrazovke. Aktualizácia firmvéru k televízorom Sony BRAVIA preto prináša HD videá z YouTube vo vysokej kvalite priamo na obrazovke televízora. Či pozeráte športové zostrihy alebo hudobné videá, YouTube ešte nikdy nevyzeral lepšie. Fotky a videá v nadživotnej veľkosti? S implementáciou Facebooku si môžete prezerať obsah zdieľaný vašimi príbuznými na celej obrazovke televízora, takže vám neunikne žiadny detail. Zobrazovanie stránok, aktualizácie statusov, posielanie správ a ešte oveľa viac zvládnete priamo z obrazovky. Ďalšou novou funkciou televízorov BRAVIA je Twitter Ticker, vďaka ktorej môžete sledovať správy služby Twitter v spodnej časti vašej obrazovky. Už vám tak neujde obľúbená televízna šou a pritom budete mať vždy prístup k najnovším tweetom. Počuli ste v reklame skladbu, ktorá sa vám páčila? Stačí stlačiť tlačidlo Track ID na vašom diaľkovom ovládaní, nájsť názov a interpreta a jediným stlačením tlačidla sa o výsledky lovu podeliť s priateľmi v službe Twitter.

Pomáhajú aj externé zariadenia

Na ovládanie vášho televízora a surfovanie na webe už môžete používať aj smartfón alebo klávesnicu vášho notebooku. Vďaka tomu bude písanie webovej adresy alebo vyhľadávanie informácií nádherne jednoduché a praktické. Najjednoduchší spôsob, ako získať aktualizáciu firmvéru, je pripojiť televízor k internetu prostredníctvom kábla alebo bezdrôtového rozhrania. Takto sa pri každom zapnutí Vášho televízora Sony BRAVIA skontroluje dostupnosť nových aktualizácií a o tejto skutočnosti budete okamžite informovaní. Aktualizácie softvéru sú dostupné aj na portáli podpory zákazníkov Sony a do televízorov BRAVIA sa dajú preniesť prostredníctvom USB. Táto aktualizácia firmvéru je dostupná len pre modely televízorov BRAVIA, vyrobené od apríla 2011.

Viac sa o tejto aktualizácii dozviete tu .

Neprehliadnite: