Samsung predstavil rýchly a úsporný rad multifunkčných laserových tlačiarní SCX-3400 pre malé a stredné podniky

Tlačový servis  /  08. 12. 2011, 00:00

Spoločnosť Samsung Electronics, svetová jednotka na poli digitálnych médií a technológií, predstavila sedem nových prírastkov série multifunkčných tlačiarní SCX-3400.

 

Tieto tlačiarne umožňujú jednoduchú a spoľahlivú tlač, skenovanie, kopírovanie a faxovanie, a to všetko za veľmi nízke náklady. Multifunkčné laserové tlačiarne série SCX-3400 sú výhodným riešením pre malé a stredné podniky, ktorým zabezpečí rýchlu tlač za nízku cenu.

 

Tlačiarne Samsung série SCX-3400 sú vybavené funkciou Easy Printer Manager, ktorá umožňuje sledovať prácu tlačiarne v reálnom čase, rovnako ako zobrazovať štatistiky na údržbu tlačiarne. Tlačiarne SCX-3400 využívajú integrovaný riadiaci program, ktorý umožňuje používateľovi sledovať ďalšie multifunkčné zariadenia Samsung na jednej obrazovke. Toto multimonitorovacie zariadenie tiež umožňuje, aby bola tlačiareň ovládaná na diaľku, čo je v kancelárskom prostredí dôležitý aspekt.

 

„Pri malých a stredných firmách vnímame rastúcu potrebu nízkonákladových multifunkčných zariadení, ktoré prinášajú kvalitu za rozumnú cenu. Túto situáciu sme sa rozhodli riešiť rozšírením nášho úspešného radu multifunkčných tlačiarní série SCX-3400,“ uviedol Štefan Peľo, produktový manažér divízie IT Samsung. „Využitie tlačiarní série SCX-3400 je z hľadiska nákladov veľmi efektívne, a preto sú vhodné pre malé a pružné pracovné prostredie," dodáva Peľo.

 

Jednoduchá kontrola nákladov a jednoduchý manažment

Tlačidlo One Touch Eco na tlačiarňach Samsung SCX-3400 umožňuje prácu v úspornom režime, a tým automaticky šetrí energiu, toner a spotrebu papiera pre maximálnu efektívnosť nákladov.

 

Okrem toho sú tlačiarne Samsung SCX-3400 vybavené ovládačom Samsung Easy Eco Driver, ktorý umožňuje vlastné nastavenie pre správu a riadenie nákladov na tlač. S jeho využitím môžu používatelia napríklad zabrániť tlači zbytočného textu alebo obrázkov zvoleného dokumentu bez zmeny pôvodného súboru, čo vedie k efektívnemu využitiu tonera a papiera. Navyše je možné tlačiť až 8 snímok/stránok na jednu stránku, čím možno opäť šetriť náklady. Funkcia Result Simulator zobrazuje používateľom očakávané výsledky zníženia emisií CO2, zníženie spotreby elektrickej energie, spotreby papiera a tonera na tlač dokumentu v závislosti na používateľskom nastavení. Zmenou osobitného nastavenia môžu používatelia zistiť predpokladané náklady a vplyvy na životné prostredie, čím sú si vedomí úspory energie a nákladov.

 

Bezdrôtová mobilná tlač bez limitov

Vzhľadom k tomu, že mobilná tlač je stále dôležitejším aspektom moderného podnikateľského života, tlačiarne Samsung – modely SCX-3400W/3405W/3405FW – umožňujú používateľom prezerať a tlačiť aj súbory a dokumenty z ľubovoľného mobilného zariadenia s nainštalovanou aplikáciou Samsung MobilePrint. Zatiaľ čo štandardné identifikačné metódy vyžadujú 10-krokový postup pri nastavení v bezdrôtovej sieti, Samsung one-touch nastavenie bezdrôtovej siete (WPS) umožňuje používateľom pripojiť tlačiareň cez prístupový bod / router v priebehu dvoch minút.

 

Navyše funkcia Wi-Fi Direct umožňuje pripojenie tlačiarní k mobilným zariadeniam, a to priamo bez prístupových bodov vynechaním komplikovaných spúšťacích procesov a konfigurácií.

 

Rýchlosť

Tlačiarne Samsung radu SCX-3400 sú rýchle a spoľahlivé vďaka procesoru 433 MHz s pamäťou 128 MB a tlačia až 20 strán formátu A4 za minútu.

 

Skenovanie dokumentov je jednoduché, efektívne a umožňuje využitie rôznych používateľsky prívetivých funkcií. Tlačiarne Samsung SCX-3400F, SCX-3405F a SCX-3405FW majú tiež faxové spojenie.

 

Viac informácií získate na www.samsung.sk.

 

Dostupnosť

Tlačiarne Samsung série SCX-3400 budú dostupné u distribútorov od druhého týždňa roku 2012.

 

 

Odporúčaná koncová cena s DPH

SCX-3405 149 EUR

SCX-3405W 159 EUR

SCX-3400F 169 EUR

SCX-3405FW 190 EUR

Neprehliadnite: