Spotrebiteľský časopis dTest: Prestížne ocenenie pre LG za Blu-ray prehrávač

Tlačový servis  /  30. 11. 2011, 00:00

Spoločnosť LG Electronics CZ (LG), ktorá je svetovým lídrom a technologickým inovátorom v domácej elektronike, získala ocenenie od Občianskeho združenia spotrebiteľov TEST vydávajúci časopis dTest, a to za najlepší Blu-ray prehrávač BD660.

 

Kto sa chystá kúpiť Blu-ray prehrávač, ten podľa časopisu dTest nemusí nič riešiť, a rovno môže siahnuť po prehrávači BD660 od LG. Ten sa stal víťazom porovnávacieho testu, keď bodoval vo všetkých testovaných kategóriách. Navyše je tento Blu-ray prehrávač najlacnejší zo všetkých testovaných modelov.

"Ocenenie si veľmi vážime a je navyše dôkazom o tom, že LG ponúka svojim zákazníkom kvalitné výrobky. Sme veľmi radi, že Občianske združenie spotrebiteľov vykonáva podobné porovnanie, aby zákazníci mali zjednodušený výber, pretože ponuka produktov v týchto segmentoch je neskutočne bohatá, ale pre zákazníka je veľmi ťažké sa v ponuke funkcií zorientovať," uviedol Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.

Blu-ray LG BD660

V teste Blu-ray prehrávačov bolo celkom 8 zariadení. Prehrávač LG BD660 podával vyrovnané výsledky vo všetkých kategóriách, ako je kvalita obrazu, rýchlosť, jednoduchosť obsluhy alebo spotreba energie. Obzvlášť dobre si prehrávač poradil s čítaním starších a poškodených DVD / Blu ray diskov, s ktorými mala konkurencia ťažkosti. Prehrávač BD660 je nadštandardne vybavený. Okrem prehrávania diskov si poradí i s prehrávaním multimédií z PC alebo sieťového disku, prehrá aj videá na YouTube, stačí ho pripojiť do domácej siete. Kto má 3D televízor, ten môže na prehrávači prehrávať aj 3D filmy. To všetko za odporúčanú maloobchodnú cenu 79 eur vr. DPH.

Prístroj je možné spárovať so smartfónom a použiť ho ako diaľkový ovládač pre Blu-ray LG BD660.

Neprehliadnite: