SAP HANA sa ďalej vyvíja a zlepšuje riadenie firiem

Tlačový servis  /  29. 11. 2011, 00:00

Globálne korporácie potvrdzujú, že SAP HANA™ a aplikácie bežiace na tejto platforme výrazne zjednudušili, zrýchlili a skvalitnili analýzy informácií, ktoré sú nevyhnutné pre prijímanie správnych rozhodnutí a ďalší rast biznisu. SAP na konferencii SAPPHIRE® NOW + SAP® TechEd v Madride oznámil ďalšie posilnenie portfólia riešení, ktoré sú organicky prepojené práve s platformou SAP HANA™.

 

Vzhľadom na našu prítomnosť vo viac ako 160 krajinách sveta načítavame všetky dáta v nočných hodinách v rôznych časových pásmach. To, že máme prístup k aktuálnym informáciám bez oneskorenia má obrovský význam pre prijímanie kvalifikovaných obchodných rozhodnutí. Zároveň sme boli schopní znížiť veľkosť databázy o 80 percent, z 1,5 TB až na 250-300 GB,“ skonštatoval na margo nasadenia SAP HANA™ Christian Stoxreiter zo spoločnosti Red Bull.

 

Víziou spoločnosti SAP je ponúkať unikátne portfólio riešení, vrátane mobilnej, in-memory, cloud technológie a prinášať tak zákazníkom vyššiu pridanú hodnotu za nižšie ceny. Jedným z kľúčových aspektov v budúcnosti bude práve ďalší rozvoj platformy SAP HANA a na ňu naviazaných aplikácií. Napríklad SAP NetWeaver® Business Warehouse (SAP NetWeaver BW) na platforme SAP HANA výrazne zvyšuje výkonnosť databáz a prináša zjednodušenie správy IT základne pomocou redukcie dátových vrstiev.To umožní viac ako 13-tisíc zákazníkom oceniť neuveriteľnú rýchlosť a flexibilitu SAP HANA,skonštatoval Vishal Sikka, člen SAP Executive Board.

 

V rámci tejto platformy SAP previazal funkčnú a prediktívnu analytickú databázu, čo napomôcť dramaticky zvýšiť výkonnosť biznis procesov zákazníkov. Biznisové funkcie, ako napríklad predpovede predaja založené na lineárnej regresii, sezónnych vplyvoch či ďalších definovaných faktoroch, uložené v pamäti, takže môžu byť kedykoľvek okamžite použité. Používateľ dokáže vďaka dostupnosti nadradených dát a štatistických algoritmov analyzovať kritické faktory, ktoré ovplyvňujú zákaznícke rozhodnutia.

 

SAP ponúka aj nástroj na rýchly upload dát do SAP HANApomocou tabuľkového editora či priamym vložením. Pri analýzach umožňuje využiť tak súkromné, ako aj centrálne spravované informácie. Samozrejmosťou je plne automatizované zálohovanie s vytvorenými bodmi návratu.

Neprehliadnite: