Hádajte, kto bude tieto Vianoce nosiť darčeky?

Tlačový servis  /  28. 11. 2011, 00:00

Koniec roka je vždy spojený s množstvom pracovných povinností, má však aj svoju krajšiu časť. 6. decembra nosí odmeny poslušným deťom Mikuláš, na Vianoce si zas každý nájde darček od Ježiška či Santa Clausa. No tento rok je tu niekto, kto bude v decembri nosiť darčeky celé 3 týždne. Je to Santa KROS! Ten pred Vianocami navštívi všetkých záujemcov o ekonomický, stavebný a znalecký softvér a rozdá im skvelé zľavy až 50%.

 

Santa KROS má od 5.12. do 23.12. 2011 plné vrece odmien v podobe zliav nielen pre existujúcich, ale aj pre nových používateľov softvéru KROS. Záujemcovia si tak môžu už teraz zabezpečiť spoľahlivé vedenie ekonomickej agendy na rok 2012, či uľahčiť rozpočtovanie a kalkuláciu stavebných prác za oveľa výhodnejšiu cenu.

Pre používateľov, ktorí začali využívať programy KROS v rokoch 1995 – 2008 Santa KROS pripravil maximálnu zľavu až vo výške 50 % za ich vernosť. Tí, ktorí si zakúpili program o niečo neskôr, v rokoch 2009 – 2011, budú obdarovaní zľavou 40 %. Santa KROS samozrejme nezabudne ani na celkom nových používateľov. Do pančuchy im nadelí zľavu 30 % a tým sa zaradia medzi viac ako 65 000 používateľov ekonomických, stavebných a znaleckých programov.

Tento rok má Santa KROS darčekov naozaj veľa. Zľavy platia na kúpu nového programu aj na jeho rozšírenie. Nový používateľ ekonomických programov ich získa s platným Balíkom podpory (telefonickým poradenstvom a aktualizáciami) na celý rok 2012. Noví používatelia programov OLYMP, OMEGA a CENKROS plus tiež získajú úvodné školenie zadarmo.

Neprehliadnite: