ESET vydáva nové produkty pre servery Linux

Tlačový servis  /  15. 11. 2011, 00:00

ESET, líder v proaktívnej ochrane pred počítačovými hrozbami, dnes oznámil zverejnenie novej generácie svojich bezpečnostných riešení pre servery Linux. V rámci nových funkcií poskytuje ESET Mail Security podporu pre softvér Novell GroupWise.

Najnovší rad produktov pre servery Linux rozširuje riadiace a kontrolné funkcie, a zároveň prináša lepší zážitok pre používateľa. „Z Linuxu sa stáva jeden z najvýkonnejších operačných systémov. Linuxové servery majú schopnosť zabezpečiť vynikajúci výkon pre širokú škálu  kľúčových procesov a aplikácií, ktoré sú požadované vo firemnom prostredí,“ hovorí produktový manažér spoločnosti ESET Michal Jankech. „Spoločnosť ESET je hrdá , že môže rozšíriť svoje oceňované bezpečnostné riešenie aj na platformu linuxových serverov, čím sa dostáva firemná ochrana na úplne inú úroveň,“ dodal Jankech.
Uvádzané produkty
Všetky tri nové produkty prinášajú výkonnú ochranu s nízkym systémovým zaťažením pre vyťažované servery  na platforme Unix. Súčasťou bezpečnostného riešenia je ThreatSense®, skenovacie jadro prinášajúce proaktívnu detekciu všetkých hrozieb.

ESET Mail Security pre Linux/BSD/Solaris poskytuje podporu softvéru Nowell GroupWise, čím rozširuje možnosti tohto pokročilého produktu.

ESET Gateway Security pre Linux/BSD/Solaris spĺňa požiadavky vysokého výkonu, presnosti detekcie a nízkeho systémového zaťaženia, ktoré si firemné prostredie vyžaduje.

ESET File Security pre Linux/BSD/Solaris

Kľúčové vylepšenia

Podpora softvéru Novell GroupWise
Vylepšený antispam
Plánovač
Podpora pre FreeBSD 8
Vylepšené WWWi (web-based user interface) s viacerými možnosťami nastavenia.
 

Neprehliadnite: