Vranovčania zostali bez káblovej TV

Tlačový servis  /  10. 11. 2011, 00:00

Neuskutočnená dohoda o odpredaji mestských káblových rozvodov medzi Vranovom nad Topľou a spoločnosťou TELECOM TKR vyústila začiatkom novembra 2011 do markantnej redukcie televíznych staníc pre niekoľko stovák domácností mesta. Spoločnosť Antik Telecom sa rozhodla zabezpečiť všetkým, ktorí utrpeli výpadok signálu bezplatne set-top box i Základný a Prémiový televízny balík na 6 mesiacov zadarmo a bez viazanosti.

 

Vzhľadom na nerealizovanú dohodu o odpredaji mestských káblových rozvodov medzi mestom Vranov nad Topľou a regionálnym providerom TELECOM TKR, zostali stovky domácností v meste s obmedzeným televíznym signálom, ktorý im umožňuje sledovanie iba piatich TV staníc. Telekomunikačný operátor Antik Telecom, ktorý prevádzkuje v meste optickú sieť typu FTTB, sa rozhodol zabezpečiť pre všetky poškodené domácnosti digitálnu televíziu s viac ako 120 stanicami na 6 mesiacov zdarma.

 

Poškodené domácnosti, ktoré utrpeli výpadok signálu budú môcť využívať Základný a Prémiový televízny balík, ktorý obsahuje spolu viac ako 120 televíznych staníc aj v HD kvalite a set-top box od Antiku do Veľkej noci bezplatne. Ponuka nie je obmedzená viazanosťou a platí len pri aktivovaní samostatnej služby Tango TV. Po ukončení bezplatného obdobia nebudú zákazníci viazaní žiadnym záväzkom, môžu sa rozhodnúť či budú služby digitálnej televízie využívať aj naďalej. Viac informácií získajú záujemcovia na www.vranov.antik.sk alebo na tel. čísle 057/3012345.

Neprehliadnite: