Paul Molyneux bol menovaný za nového výkonného riaditeľa spoločnosti Sharp v Európe

Tlačový servis  /  01. 11. 2011, 00:00

Paul Molyneux bol menovaný ako prvý nejaponský výkonný riaditeľ do predstavenstva spoločnosti Sharp.

 

Zároveň bol Molyneux menovaný za nového generálneho riaditeľa, generálneho riaditeľa skupiny a prezidenta Sharp Electronics Europe. Paul Molyneux má za sebou rýchly kariérny postup v spoločnosti Sharp, keď za posledných 7 rokov úspešne zastával najrôznejšie vedúce manažérske pozície v oblasti predaja a hospodárenia podniku. Pred menovaním do funkcie generálneho riaditeľa pôsobil Paul Molyneux na pozícii prevádzkového riaditeľa spoločnosti Sharp Europe.

„Je pre mňa veľká česť, že môžem prijať túto novú rolu v rámci spoločnosti Sharp Europe, a to menovite pozíciu výkonného riaditeľa. Uvedomujem si zodpovednosť, ktorá je s touto pozíciou spojená, a plne sa sústredím na úlohy stojace predo mnou. Pevne ​​verím, že s talentom a znalosťami, ktoré máme po celej Európe, skutočne môžeme vybudovať sebestačnú organizáciu, ktorá môže priniesť dlhodobo ziskový rast a zaistenú budúcnosť pre túto oblasť,“ uviedol Paul Molyneux.

Molyneuxovým odkazom trhu a zákazníkom spoločnosti Sharp je jeho úmysel vybudovať organizáciu, ktorá bude agilná, trhovo zameraná, rýchle reagujúca na požiadavky svojich zákazníkov a ktorá bude ťažiť z podpory procesov a zdieľaných služieb, ktoré sú jednoduché a efektívne.

Bývalý generálny riaditeľ spoločnosti Sharp Europe, Hiroshi Sasaoka, prevezme pozíciu generálneho riaditeľa skupiny pre Blízky východ a Afriku a predsedu predstavenstva SMEF.

Neprehliadnite: