Zdieľajte svojej zážitky z párty alebo plesu prostredníctvom fotoaparátu Samsung SH100

Tlačový servis  /  26. 10. 2011, 00:00

Jesenné a zimné párty odštartujte štýlovo s kompaktným fotoaparátom Samsung SH100. Vďaka okamžitej synchronizácii a nahrávaniu fotografií na internet budete zaručene prvý, kto sa pochváli akčnými fotografiami napríklad z osláv Silvestra ešte s pohárikom sektu v ruke.

 

Milujete cestovanie, večierky a párty? Fotoaparát Samsung SH100, predstavený v polovici tohto roka, bol vytvorený pre ľudí, ktorí chcú zdieľať svoje fotografie okamžite so svojimi priateľmi a rodinou, a to napríklad z opačného konca sveta alebo len z párty u susedov.

 

Vaše fotografie budú online vždy ako prvé

Aby ste svoje fotografie nahrali bezprostredne po odfotení na internet, už nemusíte nosiť káble ani počítač. So svojimi zážitkami zachytenými s fotoaparátom Samsung SH100 sa môžete okamžite pochváliť na internete prostredníctvom synchronizácie s telefónom podporujúcim osobný prístupový bod siete Wi-Fi. Ak nemáte prístup k Wi-Fi, môžete sa pripojiť k sieti 3G a synchronizovať svoj fotoaparát s telefónom prostredníctvom tetheringu v sieti Wi-Fi a okamžite zdieľať.

 

Vzdialený hľadáčik v podobe smartphonu

Pomocou Wi-Fi sa totiž fotoaparát dokáže prepojiť so smartphonom Samsung Galaxy, a vy si tak môžete v reálnom čase pozrieť na displeji telefónu záber, ktorý chcete urobiť fotoaparátom vzdialeným pred vami na statíve. Hneď budete mať pocit, že ste už pripravený v správnej póze, stačí stlačiť tlačidlo na telefóne a fotoaparát vás na diaľku odfotí. Tým sa končia nevydarené fotografie odfotené samospúšťou, ktorá vás prekvapila nepripravených, mračiacich sa či bežiacich od fotoaparátu za ostatnými.

 

Dáta zálohované kdekoľvek a bez káblov

Vďaka funkcii bezdrôtového automatického zálohovania fotoaparátu Samsung SH100 budú vaše snímky vždy v bezpečí, a fotoaparát tak neustále pripravený na vaše ďalšie dobrodružstvo. Vie totiž sám vyhľadať vo svojom okolí počítač a spustiť sťahovanie fotografií či videí. Dokonca sa potom aj sám vypne, aby ušetril energiu. Jeho hlavnou výhodou je, že už so sebou nemusíte nosiť káble na prepojenie s počítačom.

 

Jednoduché ovládanie ako pri smartphone

Ak máte radi dotykové ovládanie smartphonu, fotoaparát SH100 je presne pre vás – na 3-palcovom širokouhlom dotykovom displeji môžete všetko ovládať dotykmi prstov, ako ste zvyknutý pri inteligentných telefónoch. Ponuka fotoaparátu tiež obsahuje položku Home, ktorá umožňuje ľahký návrat na domovskú obrazovku bez ohľadu na to, čo práve robíte.

 

Digitálny svet s funkciou AllShare

Chcete svoje zážitky ihneď premietnuť svojim priateľom na televízore s HD rozlíšením? Fotoaparát SH100 vám to umožní pomocou funkcie AllShare. Prostredníctvom technológie DLNA prepojíte prístroj s televízorom a obsah môžete bezdrôtovo prenášať. Táto technológia vám uľahčí spravovanie, zobrazovanie a zdieľanie vašich fotografií.

 

Odporúčaná MOC fotoaparátu Samsung SH100 je 179 € vr. DPH.

Neprehliadnite: