Sharp chce dominovať na trhu A3 čiernobielych multifunkčných zariadení

Tlačový servis  /  21. 10. 2011, 00:00

Tri nové produkty sú prvými lastovičkami novej rozmanitejšej ponuky spoločnosti Sharp v triede MFZ s kapacitou tlače 16 až 25 stránok za minútu.

 

Sharp začal kampaň za účelom získania veľkého podielu na trhu A3 multifunkčných zariadení s kapacitou čiernobielej tlače 16 až 25 strán za minútu a predstavuje hneď tri nové produkty naraz. Výrobca očakáva, že zákazníci priaznivo zareagujú na väčší výber plne konfigurovateľných a energeticky úsporných modelov.

„Multifunkčné zariadenie tejto triedy kupujú firmy všetkých typov a veľkostí, s veľmi odlišnými potrebami,“ povedal Yosuke Kashu, obchodný a produktový manažér spoločnosti Sharp Digital Document Systems Europe. „Našou snahou je ponúknuť im čo najväčšiu možnosť výberu, s konfiguráciou pre akékoľvek kancelárske potreby.“

Modely AR-5623N, 5620N a AR-AR-5618N (schopné vytlačiť 23, 20 a 18 strán za minútu) všetky štandardne umožňujú farebné skenovanie, obojstrannú sieťovú tlač a kopírovanie.

Zákazník si ďalej môže vybrať voliteľné doplnky, vrátane ďalšej podávacej kazety na papier, vratného jednopriechodového podávača na spracovanie obojstranných dokumentov a Sharpdesk softvér na správu dokumentov.

Každý model je navrhnutý s ohľadom na minimálny dopad na životné prostredie a je vybavený automatickým vypnutím, energeticky úsporným predhrievacím režimom a špeciálnym režimom na úsporu tonera.

Neprehliadnite: