Vyskúšajte ChatON a buďte v spojení s priateľmi vždy a všade

Tlačový servis  /  21. 10. 2011, 00:00

Samsung predstavuje novú komunikačnú aplikáciu ChatON, ktorá používateľom umožní neobmedzený kontakt s priateľmi vrátane zdieľania multimediálnych odkazov.

 

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., popredný výrobca mobilných zariadení, oznámila spustenie komunikačnej aplikácie ChatON, ktorá umožňuje používateľom neobmedzenú komunikáciu so všetkými druhmi mobilných telefónov.


ChatON ponúka používateľom jednoduchý spôsob komunikácie s priateľmi a rodinou bez ohľadu na to, ktorú platformu ich mobilný telefón využíva. Používatelia aplikácie ChatON môžu komunikovať rôznymi spôsobmi. Môžu zdieľať multimediálny obsah, posielať animované správy a samozrejme chatovať s priateľmi – buď s jednotlivcami alebo skupinovo.


Spolu so spustením aplikácie pripravil Samsung ešte jednu zaujímavosť v podobe interaktívneho zážitku na svojej microsite http://www.chaton.com/chataway. Zákazníci si môžu vychutnať interaktívny film s názvom "Chataway", v ktorom môžu ovplyvniť rozhodovanie hlavnej postavy a tým rozhodnúť o jej osude. Tento film sprevádza používateľov aplikáciou ChatON, pomáha im pochopiť softvér a naučí ich, ako ho používať.


Aplikáciu ChatON je možné stiahnuť zadarmo zo Samsung Apps alebo Android Marketu. Od októbra bude ChatON predinštalovaný na inteligentných telefónoch s operačným systémom Bada 2.0 a na ďalších vybraných klasických telefónoch Samsung a postupne do konca roka 2011 aj na všetkých ostatných platformách, ktoré Samsung poskytuje. Okrem toho si aplikáciu budú môcť stiahnuť a nainštalovať aj používatelia zariadení so systémom iOS a BlackBerry.


„Aplikácia ChatON získala pozitívne ohlasy už pri predstavení na veľtrhu IFA 2011. Mnoho návštevníkov si ChatON vyskúšalo a s jeho využitím boli veľmi spokojní,“ uviedol Ivan Kapec, produktový a marketingový manažér telco divízie Samsung. „ChatON otvára novú éru mobilnej komunikácie,“ dodáva Ivan Kapec.


Unikátna funkcia aplikácie ChatON umožňuje vytvárať a zdieľať textové i multimediálne správy vytvorené pomocou animačného programu. Prílohou správy potom môžu byť fotografie, videá, audio nahrávky alebo kontakty. ChatON navyše umožní uchovávať všetky súbory zaslané počas konverzácie v úložisku Trunk, takže je možné ich potom veľmi jednoducho používať v ďalšej konverzácii. Samozrejmosťou je potom možnosť skupinového chatu alebo blokovania vybraných kontaktov.


Pre viac informácií navštívte ChatON na http://www.chaton.com.

 

Špecifikácia vlastností

 

 

Skupinový Chat

Používatelia si môžu nastaviť skupiny chatu a mikro-spoločenstvo. Táto funkcia umožňuje používateľom chatovať s viac než dvoma kamarátmi v jednom okne, zatiaľ čo "broadcast" správy je možné poslať niekoľkým kamarátom naraz.

Meranie interakcie

Používatelia zistia, ako často a s ktorými kamarátmi chatujú.

„Priatelia hovoria“

Používatelia môžu komentovať príspevky na offline profile svojich priateľov.

Animované správy

Používatelia môžu vytvárať animované správy s použitím fotografií, ručného kreslenia, textu alebo audio nahrávky.

Trunk

Úložisko súborov, ktoré boli použité v priebehu konverzácií.

* Všetky vlastnosti, funkcie, špecifikácie a ďalšie informácie o produkte uvedené v tomto dokumente, vrátane výhod, dizajne, ceny, komponentov, výkonu, dostupnosti a schopnosti výrobku, môžu byť zmenené bez predchádzajúceho upozornenia alebo záväzku.

Neprehliadnite: