Čierna elektronika v bielom prevedení

Tlačový servis  /  17. 10. 2011, 00:00

Biela je trendy, je stále obľúbenejšia a jej čistota v interiéri ladí ku každému farebnému prevedeniu sedacej súpravy či obývacej steny. Biela dokáže izbu rozžiariť a vdýchnuť jej rafinovanú eleganciu. Biela je farba nadčasová a nestarne tak rýchlo ako ostatné farby.

 

Samsung chce vyjsť v ústrety milovníkom dizajnu a nevšedných vecí, a preto uviedol na trh elektroniku, tradične označovanú ako čiernu, v úplne opačnom farebnom prevedení. Kombinácia televízora Samsung 3D LED SMART TV s tenkým bielym rámikom a domáceho kina Samsung HT-D7200 so zvukom Premium Sound perfektne doplnia vaše súčasné dizajnové kúsky v byte, či doslova prežiaria, doteraz možno trochu nudnú, obývačku.


SMART 3D BLU-RAY domáce kino HT-D7200

Tento 2.1-kanálový zvukový systém so satelitnými reproduktormi dosahuje výkon 400 wattov, ponúka vysokú kvalitu zvuku a podporuje mnoho vynikajúcich audioformátov vrátane Dolby Digital Plus alebo Dolby True HD. Špeciálnou funkciou domáceho kina je Crystal Amplifier, ktorý eliminuje rušenie a poskytuje plný, realistický zvuk, takže sa pri sledovaní filmu budete cítiť ako v kine, alebo ako uprostred dokonale vyladeného koncertného pódia.


Samozrejmosťou domáceho kina je, že dokáže prehrávať 3D disky, blu-ray disky, DVD aj CD, a disponuje funkciou AllShare, ktorá používateľom umožňuje bezdrôtovú synchronizáciu digitálnych prístrojov tak, aby si na televíznej obrazovke mohli vychutnať hudbu, filmy a fotografie priamo zo svojho počítača, fotoaparátu alebo mobilného prístroja s certifikáciou DLNA.


Samsung LED D6510

Tento model predstavuje ideálne riešenie pre tých, ktorí chcú 3D zábavu a pritom za ňu nehodlajú minúť všetky úspory. Užívateľa nadchne čistým 3D obrazom a elegantným dizajnom s úzkym rámikom. Ten obsahuje malé množstvo červeného pigmentu, ktorý je spredu sotva postrehnuteľný. Slúži na to, aby obmedzoval rozptyľovanie pri sledovaní 3D, 2D alebo HD obsahu či video prenosu z internetu.

Neprehliadnite: