SVETOVÍ EXPERTI Z OBLASTI INFORMAČNEJ BEZPEČNOSTI V BRATISLAVE

Tlačový servis  /  17. 10. 2011, 00:00

Svetoví experti na informačnú bezpečnosť sa predstavia na šiestom ročníku konferencie Judgment Day. Podujatie sa bude konať vo štvrtok, 27. 10. 2011 v hoteli DoubleTree by Hilton, Bratislava. Viacero odborníkov zo spoločností TEMPEST, Cisco, Check Point, McAfee, Trend Micro a Cyber-Ark ukážu, ako chrániť váš biznis a vaše informácie. Kľúčovými spíkrami konferencie sú Ofer Valencio Akerman a Craig Fellenstein. Podujatie každoročne organizuje spoločnosť TEMPEST.

Konferencia Judgment Day VI. bude tematicky zmeraná najmä na bezpečný cloud, riziká sociálnych sietí, možnosti korelácie informácií z viacerých zdrojov a využitie nástrojov na sledovanie anomálií za účelom ochrany vášho podnikania. Príďte si vypočuť nie len pánov Akermana a Fellensteina, ako ilustrujú súčasné reálne prípady ohrozenia a diskutujte s nimi na tému globálnych protiopatrení. Obaja si dlhodobo všímajú kde sa skutočné hrozby reálneho sveta nachádzajú dnes a kde sa pravdepodobne budú ukrývať v blízkej budúcnosti. Tento tím s bohatými celosvetovými skúsenosťami z oblasti bezpečnosti predstaví svoje názory a obavy na každoročnej medzinárodnej konferencií Judgment Day.
Craig Fellenstein, bývalý CEO Intelligence Operations Group a autor štyroch globálne uznávaných kníh, je medzinárodný bezpečnostný špecialista a aktívny konzultant pre boj s terorizmom. Počas posledných 30 rokov pracoval ako hlavný globálny architekt pre spoločnosti IBM, Boeing, alebo Xerox. Je autorom viac ako 100 globálnych patentov, ktorých licencie dnes využíva spoločnosť IBM.
Ofer Valencio Akerman má viac ako 10 ročné skúsenosti s analýzou cyber zločinu a výsledky jeho práce využívajú spravodajské služby i nadnárodné spoločnosti. Jeden z najlepších expertov na počítačovú bezpečnosť celosvetového meradla, pracuje ako konzultant národnej a korporátnej bezpečnosti pre viaceré krajiny sveta. Počas jeho vojenskej služby pracoval pre spravodajskú službu Izraela a bol zodpovedný za manažment informácií a prevenciu únikov informácií týkajúcich sa spravodajskej agendy.

Neprehliadnite: