Spoločnosť LG Electronics (LG), ktorá je svetovým lídrom a inovátorom v domácej zábave, slávi úspech so svojím zariadením LG ST600 - Smart TV Upgrader - krabičkou, ktorá akýhokoľvek televízor zmení na multimediálne centrum.

Tlačový servis  /  17. 10. 2011, 00:00

Spoločnosť LG Electronics (LG), ktorá je svetovým lídrom a inovátorom v domácej zábave, slávi úspech so svojím zariadením LG ST600 - Smart TV Upgrader - krabičkou, ktorá akýhokoľvek televízor zmení na multimediálne centrum.

 

LG ST600 Smart TV Upgrader sa jednoducho pripojí HDMI káblom k televízoru a pomocou internetového kábla do siete, alebo bezdrôtovo k Wi-Fi. Malá krabička potom zvládne prehrávať všetky multimédiá zo siete, z počítača, z USB disku, ale aj z YouTube.


"Záujem o LG ST600 predčil všetky naše očakávania ohľadom predajov. Od júna do augusta tohto roku, čo sú tradične slabšie predajné mesiaca, sa v Českej republike predali už stovky kusov. Na slovenskom bol jeho rozbeh pomalší a podobné výsledky ako v Česku očakávame o niečo neskôr," uviedol Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.

LG ST600 - Smart TV Upgrader je ideálny pre tých užívateľov, ktorí majú moderný televízor, ale nie je vybavený pokročilými funkciami, ako je prehrávanie fotografií, filmov alebo hudby. To všetko zvládne krabička veľká ako dlaň. Do siete ju pripojíte káblom, alebo bezdrôtovo pomocou Wi-Fi. A potom môže prehrávať multimédiá, ktoré máte na počítači alebo notebooku, ale aj zo sieťového disku. Vo výbave nechýba ani USB port, takže priamo k ST600 môžete pripojiť USB disk a multimédiá prehrávať z neho. Technologickou novinkou je podpora Wi-Fi Direct, čo je štandard, ktorý čoskoro nahradí Bluetooth. Ak máte kompatibilný telefón (napríklad LG Optimus Black), môžete veľmi jednoducho obsah z telefónu okamžite zdieľať do televízora - bez drôtov a bez problémov. Inštruktážne video, ako LG ST600 zapojiť je možné zhliadnuť na www.lg.czhttp://www.lg.com/cz/tv-audio-video/video/LG-ST600.jsp.


Veľkou výhodou oproti konkurenčným riešením je podpora LG Apps. Tak ako si sťahujete aplikácie do svojho chytrého telefónu, tak si môžete sťahovať aplikácie aj do LG ST600. Priamo v menu je obchod s aplikáciami, takže si môžete sťahovať rôzne widgety, informácie o počasí, hry, správy, ... skrátka stovky rozširujúcich aplikácií, ktoré funkčne posúvajú ST600 na úplne novú úroveň. V základnej výbave používatelia nájdu aj jednoduchý webový prehliadač, takže priamo na televízore je možné surfovať po obľúbených webových stránkach. Ovládanie je veľmi jednoduché aj vďaka "touchpadu" na diaľkovom ovládači.


"Výhodou zariadenia LG Smart TV Upgrader je, že na trhu nemá priamu konkurenciu. Navyše cena tohto multimediálneho centra je viac než príjemná, odporúčaná maloobchodná cena je 119 EUR vrátane DPH," dodal Martin Malý.

Neprehliadnite: