Zachyťte to, čo iné kompaktné fotoaparáty nevidia

Tlačový servis  /  11. 10. 2011, 00:00

Tenký a elegantný dizajn, najlepšia technológia veľkého zoomu vo svojej triede a natáčanie videa v HD nájdete v dvoch modeloch fotoaparátov spoločnosti Samsung s označením PL210 a WB210

 

Využívajte svoj objektív naplno bez ohľadu na to, či fotografujete prírodnú scenériu alebo večierok u svojich priateľov. S dvoma modelmi fotoaparátov Samsung PL210 a WB210, ktoré boli predstavené začiatkom roka na veľtrhu CES, dostanete do záberu všetko, čo potrebujete.

 

Chytré filtre pre špeciálne efekty

Spoločnou vlastnosťou týchto dvoch modelov je funkcia Smart Filter 2.0 - technológia zo špeciálnych efektov, ktorá vám umožní jednoducho a rýchlo meniť náladu fotografií a videonahrávok pomocou nových režimov. Napr. efekt Soft Focus zvolíte pre hladšie snímky, Half Tone Dot, Old Movie pre retro štýl fotografií a Enhanced Movie Filter pri natáčaní videí v HD rozlíšení.

 

Supertenký a štýlový PL210

Máte radi jednoduché ovládanie a zároveň vám záleží na kvalite vašich fotografií? Fotoaparát PL210 je vybavený 27mm širokouhlým objektívom s 10-násobným optickým zoomom, ktorý vám umožní obsiahnuť celé zorné pole. Nemusíte sa už trápiť tým, že na svojich snímkach nezachytíte mrakodrapy či zaujímavé prírodné scenérie v celej ich veľkosti. Tento fotoaparát si okamžite zamilujete – s jeho hrúbkou len 19,7 mm je neuveriteľne kompaktný a dostatočne tenký, aby sa vám vošiel do vrecka, takže ho so sebou môžete nosiť naozaj všade.

 

Milovníci širokých a jasných fotografií si tiež prídu na svoje – trojpalcový displej s vylepšeným kontrastom automaticky sleduje okolité osvetlenie a sám upraví jas pre optimálne zobrazenie. Záruku vysokej kvality obrazu pre vás predstavuje 14-megapixelový obrazový snímač a záznam videa v HD rozlíšení.

 

Extrémne širokouhlý objektív a 12x optický superzoom modelu WB210

Ak radi fotíte panoramatické fotografie alebo zábery z veľkej vzdialenosti v okolitej krajine, na modeli WB210 oceníte extrémne širokouhlý objektív s ohniskom 21 mm alebo 12x optický zoom. S fotoaparátom Samsung WB210 sa už nikdy nebudete musieť obávať, že sa vám fotografovaná scéna nezmestí do záberu. Zároveň však aj veľmi vzdialené predmety pritiahnete až prakticky do svojej dlane vďaka 12x priblíženiu.

 

So 14-megapixelovým snímačom bude pre vás fotenie či nahrávanie videa v HD kvalite zábavou. Počas následného prezerania fotografií či videa s priateľmi privítate veľký 3,5-palcový dotykový displej s intuitívnym užívateľským rozhraním Smart Access, ktoré vám maximálne uľahčí ovládanie. So svojím 22,4 mm tenkým kovovým telom patrí model WB210 do kategórie kompaktných a ľahko prenosných fotoaparátov.

 

Odporúčaná MOC fotoaparátu Samsung PL210 je 149 € vr. DPH a fotoaparátu WB210 je 249 € vr. DPH.

Neprehliadnite: